2009. március 14., szombat

Szőke Gábor Miklósi Cet

Szőke Gábor Miklós, azaz Tikito legújabb deszkaszobra, ezúttal a átalakítandó Közraktárak udvarán. Láttunk már cetebb cetet, de egy tenger nélküli országban ennek is örülünk.

Szöggel, kalapáccsal és deszkával: Tikito nem az örökkévalóságnak dolgozik, de legalább olcsó az alapanyag. Talán a fáknak nem tetszik Tikito tevékenysége, de nekünk begyütt a cucc.

Tikitó honlapja: www.tikito.com (sajnos, olvashatatlan: Tikitó maradjon a kalapácsnál :D)

Megpróbáltuk közelebbről lefotózni a deszkakreációt, de a kuckójában gubbasztó inkálos behatolási kisérletünket látva azonnal fontossága tudatára ébredt és felajánlotta segítségét: Segíthetek?
Köszönettel elhárítottuk (nem, de köszi), de a csávónak beakadt a lemeze, mert elindult felénk: Segíthetek? Segíthetek? Segíthetek?

Ennyi jószándékot látva tényleg elgondolkoztunk rajta, h mire lenne szükségünk, amit ez a halmozottan hátrányos polgártárs esetleg beújíthatna. De a "ráér-e este a húgod" nem tűnt szerencsésnek, mert megsajnáltuk a nyomikát. Mondta, h ő az őr és tilos bemenni, mi meg tudomásul vettük, neki sem lehet könnyű. Megszállt a keresztényi szeretet, vagy miafasz, ilyenkor még egy inkálosba sem rúg szívesen az ember. Békében elválltak útjaink, a cetet meg áztassa békében az eső.



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

minősíthetetlen szöveg. az ujjad meg belelóg a fotón a képbe. Nagyon ciki!
inkább minősítsd magad át minthogy kioszd a biztonsági őrt vagy "miafasz"

BB írta...

Kedves Névtelen, menj és tegyél boldoggá más blogírókat is