2009. március 20., péntek

Lady Diana: aszfaltreklám

A Diana: a Celebration a walesi hercegnő életének krónikáját 150 káprázatos tárgyon keresztül tárja elénk, láthatjuk például a gyönyörű uszályos esküvői ruháját, családi ékszereit, fényképeket, házi videófelvételeket, személyes emlékeket.Sznobéria mesterfokon a hazai sznobok igényei kielégítésére. És kérjük, hogy a kutyaszaros járdát legközelebbi alkalommal ne festegessék körbe-körbe nyílakkal. Köszönjük.

"A ShowTime Budapest és az RTL Klub a Titanic kiállítás után újabb sikerkiállítást szervez Budapestre. A Titanic közel 300.000 látogatójával Magyarország eddigi legsikeresebb magáncégek által szervezett kiállítása.

Az RTL Klub 2009-ben a Diana: a Celebration című kiállítást hozza Budapestre, amely a tragikus körülmények között elhunyt walesi hercegnő életét és életművét mutatja be. A kiállítás anyagát Diana családja állította össze és indította világkörüli útra, így állítva emléket a 20. század egyik legjelentősebb női alakjának.

Diana: Celebration kiállítás BudapestenA Diana: a Celebration a walesi hercegnő életének krónikáját 150 káprázatos tárgyon keresztül tárja elénk, láthatjuk például a gyönyörű uszályos esküvői ruháját, családi ékszereit, fényképeket, házi videófelvételeket, személyes emlékeket."

Diana: Celebration kiállítás Budapesten

2009. január 31. - május 3.
Károlyi-Csekonics Rezidencia
1088 Budapest, Múzeum utca 17.



Nincsenek megjegyzések: