2009. március 27., péntek

A titokzatos fekete izé a Bazilika előtt

WTFK?

Az első gépi működtetésű, teljesen automatizált rendszerű mélygarázsból vmi kilóg. Kitüremkedik. Rejtély, egyszer lesétálunk szaglászni: tervezési hibát orrolunk.

Budapest, Belváros, V. kerület, Bazilika, rejtély, mélygarázs

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.kozbeszerzes.hu/static/KEarchiv/04024/1590.html
1. Az ajánlatkérő éves, értékhatár feletti beszerzéseinek száma és értéke:
- beszerzések száma: három,
- beszerzések értéke: 532 159 711 Ft, azaz ötszázharminc kettőmillió-egyszázötvenkilencezer-hétszáztizenegy forint.


esetleg klímaberendezés mutáció?
kriptalejárat?
Bazilika kincstári lejárat?
told arrébb a tetejét;)

Névtelen írta...

http://homar.blog.hu/2009/04/07/a_rendorseg_allitotta_le_a_budapesti_tavaszi_fesztival_koncertjet


A rendőrség állította le a Budapesti Tavaszi Fesztivál koncertjét
2009.04.07. 01:15 | szily
naiv ügyfél rendőrség zene
Talán még sosem volt olyan, hogy a Naiv Ügyfél fellépő zenész legyen. Dühös és csalódott zenész, mert a hangosítást kikapcsoltatta a rendőrség. Mókás, hogy mindez egy ismert kulturális fesztiválon történt, az előre megadott műsoridőben, még viccesebb, hogy állítólag egy alpolgármester hagyatta abba a koncertet a Vörösmarty téren. Mivel a fővárosnak alpolgármestere nincs, az egyik V. kerületiről lehet szó. Ilyenből ott négy is van, ha pletyka igaz, akkor a betelefonáló vagy a fideszes Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla, vagy párttársa, Karsai Károly, esetleg Puskás András vagy Varga Sándorné volt. Kedden megpróbáljuk megtudni, tényleg közöttük volt-e a bűnös. Levél alant:



A hétvégén volt a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) offrendezvényeként harmadszor megrendezett Fringe Fesztivál, amely az idén is kapott egy kis előretolt helyőrséget a Vörösmarty téren. Ezen a színpadon volt szerencsém a 'round nine zenekarral fellépni. A negyedik szám után azonban megjelent a rendőrség, és közölték, hogy lakossági bejelentés miatt abba kell hagynunk, mindez f9kor történt, szombaton este. Párezer turista s párszáz direkte ránk kíváncsi néző képedt el, mi köpninyelni sem tudtunk. (Annyira le voltunk halkítva, hogy a 4. sorban már nem értették az énekes konfjait.) Aztán még azt is elkottyintották, hogy az alpolgármester (nem tudjuk, hogy V. ker., vagy főváros) hívta ki őket.
Ezt így hogy? Hogyan lehetséges, hogy a Tavaszi Fesztivál Vörösmarty térre épített színpadán (nyilván mind a 35 hatósági engedélyt megkapták) zajló programot leállítassanak?
Ha igaz, hogy az alpolgármester volt ilyen ügybuzgó, akkor kérdezni sem merek.
Budapest világváros - muhaha
üdv: