2009. március 15., vasárnap

Picanter a Rákóczin

Budapest, delikát, finom, finomság, gasztró, gasztrónomia, Józsefváros, pikáns, Rákoczi út, spanyol, VIII. kerület, ínyencség
Bringabáró ínyenckedik:

Budapest, delikát, finom, finomság, gasztró, gasztrónomia, Józsefváros, pikáns, Rákoczi út, spanyol, VIII. kerület, ínyencségNem vagyunk különösebben a konzumálási nacionalizmus/fogyasztási patriotizmus/protekcionizmus híve, de általában igyekszünk magyar árut vásárolni. Ha másért nem: a helyben termelt árut kevesebbet kell szállítani, tehát kevesebb szennyező anyag kerül a levegőbe etc.

A Picanter Delikát és Sonka Bárt minden "több magyar árut a Tesco polcaira" típusú patrióta gazdaságpolitikusnak szeretettel ajánljuk. Többnyire spanyol árukkal tömött bolt: 20 évvel a "rendszerváltás" után ideje lenne az igényességet ellesni a "Nyugattól" a nemzeti siránkozás helyett. Nem mellesleg magyarok a tulajok (Papas és Bea). 

A szlömösödő Rákoczi út füstködében egy kis csoda, egy csodálatos, elvarázsolt kis üzlet lapul: ez a Picanter. Elszaladt a klaviaturánk: a minőség oázisa. Igényesség, szépség, minőség. Barátságos, türelmes és hozzáértő eladók: mintha nem Magyarországon lennénk.

"Illatok, ízek, borok, jazz
A Picanter egy olyan hely, ahol beszélgetnek a betérő vásárlóval... Egy olyan hely, ahol a randi másnapján betérhetsz egy isteni capuccinóra és elmesélheted, hogy sikerült a randi.
Mindig mosolyognak az eladók, akik csinosak, édesek és frissek."

Ezt csak megerősíteni tudjuk :)

Picanter Delikát
Cím: 1088 Budapest 
Rákóczi út 49
A büdös, poros Rákóczin, a Blaha és a Keleti között, parkolás a Köztársaság téren
www.picanter.hu
Tel: 2195583
info@picanter.hu
Nyitvatartás: H-P: 8-21, Sz: 9-21, V: 10-21




Ideje lenne Papas és Bea másik vállalkozását, a Szeparét is felderítenünk, a boltban látottak alapján nem lehet csalódás a bisztró. És a honlap...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

fincsi :D