2009. március 18., szerda

Szabad szabadnak lenned (Lánchíd)

Ezt Ujházy László úgy mondaná: "El kell ott vesznie a léleknek, ahol nem szárnyalhat szabadon."

Budapest, Magyarország, matrica, street art, V. kerület, Szabad szabadnak lenned, Lánchíd, Széchenyi híd

Abszolút szabadság nem létezik, helyette csak a választás szabadsága létezik, vagyis az, hogy magunk választjuk ki, mi mellett kötelezzük el magunkat. (Paulo Coelho)

Ha az embert mindenétől megfosztod, többé már nincs a hatalmadban. Ismét szabad. (Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin)

A disznótól szeretném megtanulni az élet művészetét, hogyan kell gondtalanul élni a sárban, körülvéve hentesekkel. (Orbán János Dénes)

2 megjegyzés:

Bubus írta...

Sajnos ezzel valóban tudatlanságodat mutattad meg. .com és .hu egy és ugyan az. Ugyanis a .com-ot is ugyan azon magyarok csinálják. Mellesleg mindenkinél elég tág fogalom a "kurva" szó, de ha te átdugod a kukikádat a webkamerán keresztül a "kurva" szájába, akkor kezet rázok veled. Itt nem kell lefeküdni senkivel. Faszik ugyan úgy árulják a szőrt a hátukról a kamerán kersztül. Ilyen alapon azok meg hímkurvák.

BB írta...

1. Szerintem ez a hozzászólás a neoncams.hu matricás poszthoz szántátok, csak mellédugtátok
http://belvaros.blogspot.com/2009/03/neoncamshu-hajtas-az-ingyenkurvakert.html

2. már március 28-án javítottam egy hozzászólás után.

3. Istenem, már megint tévedtem, szal ugyanazok a magyar nemstricik és nemkurvák dolgoznak a .com címen is. Remélem, adóztok is rendesen, már csak az APEH miatt is. Minimálbéresek a munkatársak? Közterhek a válság ellenére rendesen befizetve?

4. Rohadtul nem érdekel a nyomorult recskamanók számára indított szolgáltatásotok, ahol más munkára alkalmatlan ostoba libák és faszik imitálják a szekszet. Talán ezért tévedtem.

5. Én csak azon röhögtem, hogy fiatalos, modern hirdetési technikával matricán kerestek pinát magatoknak.

6. Amúgy is teleragasztott, telefirkált közterületeinkről tényleg csak a ti emelkedett szellemű matricáitok hiányoznak. Mellesleg tilos is a falakra szemetelni.