2010. szeptember 11., szombat

A Beszélő remittenda-boltja az SZDSZ irodában

Hétvégi szánalmas, lehet kárörvendezni. Ezek szerint már a Gödörből is kibaszták a Beszélő remittenda-shopját. Ezeknek tényleg annyi.

Élet a halál után, a "rendszerváltó" párt erősen bűzlő hulláján még egy-két bogárka próbálkozik. Mivel az országgyűlési választásokon nem tudtak indulni, az 1 százalék fölötti pártoknak kijáró kegyelemkenyérnek is fuccs. Már a villanyszámlát sem tudják fizetni européerék, a Beszélő nevű szép múltú pártújságnak sem olvasói, sem támogatói nem maradtak. Ez a boltszerűség jó eséllyel indulhatna "A Legreménytelenebb Vállalkozás" képzeletbeli versenyében, annyira szánalmas és lehangoló, hogy röhögni sincs kedvem.

Vörös/narancs farok, nem mellesleg:

Elgondolkodtató, hogy a Beszélő félhivatalos pártújság volta ellenére sokkal szabadabb szellemű volt a Heti Válasznál, ahonnét mostanság tették ki a szűrét Horkay Hörcher Ferencnek, aki javító-nevelő célzattal, nagyon visszafogottan, DE (minő hihetetlen merészség és tiszteletlenség) néhányszor BESZÓLT az Országot Vezénylő Nemzetiszínű Pénisznek Orbán Viktornak, a Tévedhetetlennek, a Tökéletesnek, a Támadhatatlannak, a Zseniálisnak, a Kárpátok Géniuszának, a Nyolcéves Zakó Tulajdonosának.

Ezt a naiv balfaszt:

"Orbánnal tesz jót az, aki vitázik vele, s ha igen is elérnek hozzá kritikai visszajelzések is, s nem csak a kedvében járni akaró véleményeket hallhatja."

Prrrrrrrrrrrrrr.
Szervilizmus, versenyszerű seggnyalás, jajistenem, kire szavazzak, még böröndöm sincsen.

Budapest, V. kerület, Sas utca, Beszélő, SZDSZ iroda, belváros
Üdvözöljük a Bazilika Garázsban.

Budapest, V. kerület, Sas utca, Beszélő, SZDSZ iroda, belváros
Helyszín: Budapest V., Sas u. 6. SZDSZ-rendezvényterem
(bejárat az utcáról)

Budapest, V. kerület, Sas utca, Beszélő, SZDSZ iroda, belváros
Kecsegtető, rábeszélő, ötletes, ellenállhatatlan ajánlat:
"Ha vesz egy Beszélőt, kap egy régit ajándékba."

Jutalomjáték: Rémségek kinyiny boltja


Ajánlott: a Beszélő Moszkvában (Magyar Kultúra napjai) + a Beszélő a Postabank portfóliójában (muhaha)

Kapcsolódó bevéséseink Szadesz, Demszky és Beszélő ügyében: Beszélő est gárdistákkal és szkinekkel + az SZDSZ dzsuvás óbudai székháza, statisztatoborzók legendás helyszíne + a Gödör romos végnapjai + Van Magyarországon 000001 SZDSZ szavazó + Csécsei és a félmilliárdos díszburkolat + Csécsei és az Arena Pláza + SZDSZ megemlékezés hazánk felszabadulásának fasztuggyahányadik felszabadulására a fasiszta iga alól (Szent István Park) + Székely Gábor a toleranciáért kampányol (ne ugassatok meg minket, kutyák!) + Kincsem az Aréna Plázában (megint Csécsei, nem korrupció, oh, mennyire nem) + Kóka János a Célcsoport Média pódiumautóján (egy környezetbarát reklámozás, csókosok, dugók, ilyesmi) + Lehel Csarnok, mint pártépítészet + Dorka and Kozma fényfestészet az SZDSZ partiján + Demszky Gábor 2008-ban a Március 15 téren március idusán + Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat a Városháza Parkban kiaggatva by Demszky + A Király utca szlömösödése + Cafe Eklektika + 2010: Demszky utolsó március 15-i fellépése + Demszky Városháza: szimbólum + "traktorral behajtani tilos": Demszky emléktáblája, esetleges sírfája + a Levegő Munkacsoport ajándéka a Fővárosnak + taposóaknák a Vörösmarty téren + a Bazársor végnapjai

Nincsenek megjegyzések: