2010. szeptember 6., hétfő

Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok

Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok

Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok, blog, Budapest, Gödör Klub, V. kerület, Belváros Kár volt, kár volt, kár volt belénk a pia. Lekísértem Pöcsöt a Gödörbe, biztatóan mosolyogva, megkapaszkodva a járókelőkben, már lötyögött bennünk 2-2 lityő jófajta Tokaji Borozós kannásbor, mert szerintem véleményem szerint Pöcsnek már nem kellett innia, becsókolta ő már a szükséges vérhígítóját, nem volt már nagyon szomjas, ahogyan mondani szokták nálunk, főként a Bélabá, ő tyúkszarból csinálta a maga kis keménydrogját, de nem is látott már 10 méternél messzebbre, elkalandoztam, szóval érdekes, hogy Pöcs is ugyanezt magyarázta nekem, mi vagy te, visszhangos tükör, japán hájtek, hogy ne igyak többet és hogy ő vigyáz rám, csupa aggodalom volt a jóember, pedig még sohasem voltam józanabb, magabiztosabb és jóképűbb, éreztem, ahogyan mágnesként vonzom a szende szűzek tekintetét és tudtam, hogy mind ugyanazt akarják, a testeeeeeeeeeeeemet, minden testnyílásuk csak engem kívánt, namindegy. Szal Pöcs azonnal belekötött valami zenekarba, szerinte szarok voltak a fiúk, szerintem kitérdekel, szarok a kultúrára, ennyi pénzér a Büdösök sem jönnének el egy ilyen lepukkant helyre, mint a Gödör, a dalos csávó ideges lett, ezek az elkényeztetett hülyegyerekek nem bírják a kritikát, felhívta a vidáman gyalázkodó Pöcsöt a színpadra, aki ekkor bezzeg beszart, nem lettem volna a másnapi mosógépe, aztán ennyi, valahogyan átcsalogattam a szomszéd terembe (megvan, sörökkel), ott egy összevissza tekergő csajszi lekötötte a figyelmünket egy darabig, erősen fontolgattam, hogy megkérdem, van-e kedve szopni, de aztán kisiettem megnézni a répát, beeresztettem a termést a klóba, amitől a vécésnénit játszó brigád erősen izgatott állapotba került, úgyhogy borítsunk fátylat, fogtam Pöcsöt és mentünk, mert drága manapság a fogorvos, becsüljük meg, ami még maradt.

A fényképek minőségéért Pöcs felel, de most meg kell dicsérnem: a sok padló - ijedt arcú ismeretlen - homályos mennyezet közé becsúszott néhány majdnem használható is. Hát tessék.

blog, Budapest, Gödör Klub, V. kerület, Belváros, Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok Mindnyájan tudjuk, hogy a Szép Női Test, mint olyan nem létezik, hiszen koronként és kultúránként a legkülönbözőbb szépségideálokkal találkozhatunk. Legtöbbünk mégis próbál megfelelni a külső elvárásoknak, és ha nem sikerül, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben. Pedig a női test igazi szépsége kívülről talán nem is látható, csupán belülről megélhető és onnan kisugárzó.
a női test nem árucikk

Mindnyájan tudjuk, hogy a Szép Női Test, mint olyan nem létezik, hiszen koronként és kultúránként a legkülönbözőbb szépségideálokkal találkozhatunk. Legtöbbünk mégis próbál megfelelni a külső elvárásoknak, és ha nem sikerül, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben. Pedig a női test igazi szépsége kívülről talán nem is látható, csupán belülről megélhető és onnan kisugárzó.

Aham.

blog, Budapest, Gödör Klub, V. kerület, Belváros, Larry Hangman, Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok, Frenk, Intim Torna Illegál
Még ha olykor elégedetlenek is vagyunk testi adottságainkkal, valahol él bennünk egy ősi tudás a női test bölcsességéről, de nem ismerjük a hozzá vezető utat. Soha senki nem beszélt nekünk a petefészkek rejtelmeiről, hüvelyünk és csiklónk csodájáról, a mellek és szeméremtestek sokféleségének szépségéről.

Larry Hangman, Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok, Frenk, Intim Torna IllegálSajnálatos módon a magyar nyelvben nincs olyan szó a női nemiszervre, amely magában foglalná mindazt a tisztelet, nagyrabecsülést, csodálatot és a szentséges tartalmakat, amit például a szanszkrit yoni szó, melynek jelentései között szerepel a forrás, eredet, anyaméh, de elsősorban a női szeméremtestre utal.

Benne foglaltatik egy olyan kor öröksége, amely a yoniban az Istennő szent szimbólumát tisztelte és egy olyan kultúra tanítása, amely a nőre, mint a szentséges női energia (Shakti istennő) megtestesülésére tekintett.

A mi kultúránk olyannyira máshogy tekint a női szeméremtestre, hogy szinte felfoghatatlan számunkra ez a fajta szemlélet. Micsoda kontraszt ehhez képest az, hogy nálunk régiesen-népiesen csak a csúnyád néven emlegették a szeméremtestet!


Larry Hangman, Budapest, blog, Gödör Klubnyomozás, ezek voltak a Gödörben:

Larry Hangman, Hippodrom Társulat: Cirkuszi Mutatványok, Frenk, Intim Torna Illegál

Szeptemberben újra indul a Világgödör sorozat, elsőként a szintipop kedvelői örülhetnek az elektronikus zenei alapú Larry Hangman fellépésének, őket a Hippodrom Társulat rövid cirkuszi bemutatója követi, amíg Frenk és zenekara felkészül az újabb showelemekkel tarkított koncertjére. Zárásképpen az itthon rövid idő alatt hatalmas rajongótábort maga köré gyűjtő Intim Torna Illegál dobbant a színpadra egy ütős buli elejéig.

A Larry Hangmant Tisch Bálint és Kanász Dusán alapította 2009 elején. A „Siesd el” vagy a „Fogyasztó” című slágerükbe biztosan mindenki belefutott már valamelyik rádióadón vagy zenei tévécsatornán, ha még nem, akkor a mostani koncerten élőben is hallhatjuk őket a Gödör színpadán, meglepetésként pedig a készülő új albumról is várhatunk dalokat, ráadásul a megszokott fellépésektől eltérően most nem duóban lépnek fel, hanem meglepetésvendégekkel és új hangszereléssel!

www.larryhangman.hu

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Akrobatákat, cirkuszosokat artistákat és egyébként is a manézsban NEM fényképezünk VAKUVAL !!!

BB írta...

Hát, mint látszik: de.

Névtelen írta...

Couple Fucking Hard