2010. szeptember 2., csütörtök

Victora és Sárközy tárgyalásainak eredményeképpen vége Trianonnak

visszacsatolás, Franciaország, Magyar Kétfarkú Kutya Párt, mkkp, Sárközy, Trianon, Victora Zsolt
HATALMAS DIPLOMÁCIAI SIKER!
A KÉTFARKÚ MEGTARTJA ÍGÉRETEIT!!! LÁMLÁM:


csatolás, Franciaország, Magyar Kétfarkú Kutya Párt, mkkp, Sárközy, Trianon, Victora Zsolt, Viktora Zsolt, Brezsnyev és BoulevárdVICTORA ZSOLT, A MAGYAR KÉTFARKÚ KUTYA PÁRT BUDAPESTI FŐPOLGÁRMESTER-JELÖLTJE JÓVÁTETTE AZ ÉVSZÁZADOS SÉRELMEINKET, TRIANONT: VISSZAKAPTUK BRÖTÁNYT, LESZ TENGERÜNK, ÚJRA. EZEK UTÁN VICTORA LENDÜLETBE JÖN ÉS ELKUNYERÁLJA SÁRKÖZYTŐL DÜSSELDORFOT, DE A HAJÓHIÁNYRA HIVATKOZVA VISSZAUTASÍTJA KORZIKÁT. KÁNNHOZ ÉS NISZHEZ IS RAGASZKODIG SÁRKÖZY? KELLENEK A KASZINÓK NEKI, VISZONT LONDONIG MIÉNK LESZ AZ ANGOL TENGERPART! KICSIT KÉSŐBB SÁRKÖZY MÉGIS RÁNK LŐCSÖLI KORZIKÁT, FESTŐI PLÁZS, FESTŐI BANDITÁK.

Victora Zsolt elintézte, vége a trianoni csonkolásos rémálomnak. Besétált Sárközy franc. közt. eln. irodájába, kiöntötte eléje a nemzeti bánatot, oszt Sárközy megértőnek bizonyult és igyekezett jóvátenni a jóvátehetetlent: újra csatolt, csak inverze, hozzánk, nekünk.

Ezért szeretnénk mi Victorát polgármesternek: nem csak a pinákhoz képzőművésznőkhöz ért nem kicsit, hanem a külpolitikához. Nyelveken beszél a Szentlélek segedelme nélkül, valamint elintéz ezt-azt, mert vannak neki golyói, jó nagyok, jó sok.


Bretagne ősi magyar föld lett:

Bretagne, France, Brötany, Franciaország, területi revízió
Korzika és Napoleon is újra magyar:

Korzika, CorsicaDüsseldorf ist wieder Ungarn!

DüsseldorfÉdes London, itt vagyunk!

London
A MAGYAR KÉTFARKÚ KUTYA PÁRT HIVATALOS BLOGJA: itt

3 megjegyzés:

BB junior jojo írta...

"Megértem a szélsőjobb aggódását, mivel nagyjából ugyanarra a szavazótáborra gyúrunk. Csak reménykedek, hogy a gyűlöletbeszédnek amivel kampányolnak ne járjon sikerrel. "

BB írta...

hahahahaha
hihihihihi
huhuhuhuhu

köszi

Csatolunk! Csatolunk! írta...

Feröer-szigetek is kellenek, szeretnék bálnára vadászni, valamint jobb a focijuk, mint a jelenlegi magyar