2010. szeptember 16., csütörtök

Gábor Gábor Gumi Studio Budatétényben

Nem Schmuck Andor ízű gumi, de bátran lehet nyalogatni. Közterületi reklámszennyezés a gazdagok és szépek alvóvárosában, ők sem igényesebbek nálad, kedves olvasó.

Az önkormányzat bátran rájuk húzhatna egy kisebb büntetést, amiből egy etióp falu fél évig eléldegélhetne. Esetleg befoltozhatnák a kátyukat. De addig őket sem érdekli, amíg önök passzívak és bezárkoznak otthonuk belső tereibe. Lehetne más a világ, de ez nem a politikusokon múlik. Hanem Önökön, polgárokon maguk passzív seggek és alattvalók.

Budatétény, Budapest, reklám
ugyanitt utánfutó-betonkeverő kölcsönzés

Illegális vizuális reklám, gerillareklám, reklámterroristák, akik az Ön arcába erőltetik a szarukat: kozoskepviselo.hu + biciklis plakát + kamu épületfelújítás gigareklámmal a Bajcsyn + a Luongo kerékpárbolt biciklironcsa mint reklámhordozó? + Media Screen Led System a Vörösmarty téren: ha elektromos, akkor nincsen kitiltva a csókos cég? + Non-Stop Autósiskola a járdára stencilezve + nemlétező, kitiltott óriásplakátok a Belvárosban (Budasign) + lakjon az Alagútban + Security 861: matricás reklám + Gumis stretart? + Kuruc.info stencileken + további illegális reklámszemét + matricázzon útjelzőre + Vizuális szemét, óriásplakát a Margit-szigeten (Neophone, Bringóvár) + Üllői úti fuck + Csak merészen: Pornógráf plakátok + Balaton Bike Festivál + Lady Diana Aszfaltreklám + Megkezdődött a harc a közterületi reklámos agymosás ellen? + Tévészerelő kisiparos a túlélésért + Pofátlan útakadály a metrólejáratnál: a Quad Light Squad Reklám biciklis plakátjai + Demszky Reklámhajója a Világörökségbe bele

Nincsenek megjegyzések: