2010. szeptember 15., szerda

Kéthly Anna tér, Budapest

A hír.
Naná, hogy mi is megnéztük Hunvald György birodalmának új hajléktalan-elhárító felszerelését régebben ott ittuk a padokon a sört.
A Kéthly Anna téren jártunk, oszt fehér MSZP logót láttunk, oszt teccettünk erősen röhögni.

Devosa Gábor, MSZP. VII. kerület, Kéthly Anna tér, Budapest, Hunvald György
meg a méret

Ésmég:

Körbekerítve, szép zölddel. Egy GEP falfirka-bomba a tűzfalon, a kiszórt fűmagvakat csipegető szárnyas patkányok, Kéthly Anna szobra, egy környezetbarátként emlegetett irodaépület, a kutyafuttató kiszáradt tujái. Kerületi MSZP politikusok plakátjai a lámpaoszlopokon, szabad szemmel már láthatatlan MSZP logóval: piros helyett a sokkal kevésbé irritáló fehér tetszett meg a jelölteknek. Van ez így.Tudattágítás, Kéthly Anna a wikiről, zanzásítva. A kevés korrekt politikus egyike.

Szegény sorsból küzdötte fel magát, a Szociáldemokrata Párt politikusa, a Tanácsköztársaságot ugyanakkor elítélte, jórészt a Lenin-fiúk atrocitásai miatt. A második női képviselő Horthy Magyarországán, fellép a nyilasok és a zsidótörvények ellen, a német megszállás után bújkál. A komcsik alatt életfogytiglanra itélték, 4 évig ül az elvtársi sitten. Államminiszter a Nagy Imre kormányban, majd emigrál. A londoni Népszava főszerkesztője, Belgiumban halt meg.

Javasolt kocsma a környéken: Kaszinó a Nyár utcában

zenét!

Nincsenek megjegyzések: