2010. szeptember 27., hétfő

Nézegessen Auchan parkolót, szokja a tájat


Bojkottáljuk az Auchant (hm, ezek a helyi, gátlástalan üzletmenethez villámgyorsan alkalmazkodó franciák adtak egy Nokiásdobozt a dunakeszi polgármesterének, Kecskeméthy Gézának?):

Helyzet van. Pénteken elkezdték kivágni az új dunakeszi áruház területére eső lápfolt fűzfáit. Kedden van a szakhatósági bejárás. Akkor dőlne el a növényzet vizsgálata alapján, hogy láp a terület vagy sem. A rendőrség leállította őket, de utána visszamentek. Akkor újra leállították őket. Kedd reggelig kellene állva maradnia az egyébként több éve már csonkolt, de azóta újrabokrosodott fűzfáknak. Ha dolgoznak, az Auchan bekötőútjáról látható. Ha arra jársz és favágást látsz, jelezd. Ha a környéken laksz és van szabadidőd, sétálj arra. Szavaik szerint a nádnak és bokroknak is neki kívánnak állni mert "ahhoz nem kell engedély" Auchan a fészbukkon, ide lehet beírkálni a cuncurumuncuru édibédi cégnek

Ön bizonyára remeg a vágytól, hogy megtekintsen egy (mit 1? kettő) szemkápráztató körpanorámát az Auchan turisztikailag méltánytalanul elhanyagolt látnivalóiról: tessék. A soroksárit fotóztuk, ilyennel szeretnék Dunakeszin beültetni a lápot. A környezetrombolás olcsóbb megoldás, mint egy emeletes parkolót felhúzni. Including Nokiásdoboz, ugye, Géza?





Kapcsolódó: Most vegyél mocsári élővilágot az Auchanból (Kétfarkú plakát) + Auchan Soroksáron (Csibefaló) + I am Evil (graffiti az óbudai Auchan mellett)

Nincsenek megjegyzések: