2010. szeptember 12., vasárnap

Tűzterápia

tűzterápia,  borderline, tűzterápia,  borderline, pirománia, tűz, fotó, picture, kér, fire, feuertűzterápia,  borderline, tűzterápia,  borderline, tűzterápia,  borderline, pirománia, tűz, fotó, picture, kér, fire, feuerMorózus? Tele van a töke az egész kibaszott világgal? Minek reggel felkelni, mikor holnap amúgy is itt a világvége? Szar az egész, az Élet, a Mindenség, meg Minden? Mint egy rossz álom, ahol iszapban kell futni? Ráadásul már megint olyan furán néz a szomszédja? A kurvaanyját a gecigyurcsányorbánnak?!!!!!!!!!!!! Kééézigránáááát keeeeeeeell?!!! Fincsi a nasi? Egy kis pöcsnek érzi magát? Nem érdemli meg önt a világ? Mindenki elbaszott hülye és nem értik önt? Faszok, faszok, faszok? Picsák, picsák, picsák? Magányos? Még egy sört? Felhívja, nemhívja? Persze, majd hülye lesz magának megtenni az első lépést. Annál jobb itt, minél rosszabb? Ott az a telefonzsinor?

tűzterápia,  borderline, tűzterápia,  borderline, tűzterápia,  borderline, pirománia, tűz, fotó, picture, kér, fire, feuerMinden problémájára itt a forradalmian új gyógyászati módszer, a TŰZTERÁPIA™, melyet egy őssámán pszichoanalitikus az Ön igényeire szabva, az egyiptomi ezoterikus asztrológia paleoasztronómikus titkos hieroglifái alapján dolgozott ki, kognitív innovációval Isteni sugallatra. Mindenesetre szeretett bebaszva grillezni.

Tessék kikapcsolni az agyat, kimereszteni a szemet és nézni a tűz csodálatos színeit, átérezni a kozmoszt működtető csodálatos erőt, mely az abszolút nulla fokkal dacol a világ kezdete óta. Az első 5 perc ingyenes. A csodás gyógyulásokkal kapcsolatos élménybeszámolókat a kommentárokba tessék írni, hálatelt söröket majd személyesen.

Nyugodt vagy és magabiztos, mint Hagyó asztalán a párizsi: ma van a Válasz napja.
A jobb mosóhatás érdekében nézze teljes képernyőn.


És egy kis zene:



Nincsenek megjegyzések: