2009. január 4., vasárnap

Pánik az Irányi utcában

belváros, Hörpintő, Pánic Pub, Budapest, diákkocsma, csocsó, Hungary, Irányi utca, kocsma, Pub, V. kerület
belváros, Hörpintő, Pánic Pub, Budapest, diákkocsma, csocsó, Hungary, Irányi utca, kocsma, Pub, V. kerületHörpintő - Panic Pub pub, söröző
Cím: 1056 Budapest, V. kerület
Irányi utca 25.
Telefon: 1/267-0282
Nyitvatartás: 0-24, around the clock

Az alkoholista szcéna pedofil szekciója: erősen korhatáros. Mutáló hangú gimnazisták hallgatják odaadóan a haza bölcseként fungáló elsőéves egyetemistákat. És a bakfisok, asztaistenfáját! Rötyi kollega a nyolcadik sör magasságában kijelentette: leülöm, bazmeg, leülöm azt a pár évet, sőt, akár féllábon leállom.

A falon a hetvenes-nyolcvanas évek belsőépítészeti „slágere”: nyers téglát utánzó gipszburkolat. Megáll az ész, megáll az idő: harminc év elmúltával ez már patinás, sőt trendi, most már kár lenne hozzányúlni. És a mennyezeten a gerendák... És a festett kőutánzat... És a lambéria... Meg a pult félkörívei... Annyira undorító, hogy már jó: kordokumentum. Lazáskodó, tanárbácsis viccelődéssel fűszerezve : van „Tanterem”, sőt „kisegítő osztály” felirat a falon, etc., hiába, egy éjjel-nappal nyitvatartó kocsma sikerre van ítélve. A néhai „Felszab téri galeri” törzshelye, Pempő is errefelé melegedett.

A klóóó… hagyjuk. Csocsó van, pánik és nyelőgép nincs. Az avíttság zsírszaga úszik a levegőben.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

FELHÍVÁS - "Füstmentes belvárosi vendéglátókért" mozgalom

Belváros-Lipótváros Önkormányzata 573/2008. (XII.18.) számú határozatával döntött arról, hogy 2009. évre meghirdeti a „Füstmentes belvárosi vendéglátókért” mozgalmat.


A kezdeményezéshez csatlakozhat minden az V. kerület területén működő vendéglátó-ipari egység üzemeletetője, ha vállalja, hogy az általa üzemeltetett egység helyiségeiben a dohányzás 2009. év folyamán nem lesz megengedett.

Ennek megvalósítását az év folyamán többször ellenőrzi a Hivatal.

A mozgalom célkitűzéseinek megvalósulása - a füstmentes működés – esetén, a vendéglátó-ipari egység üzemeltetője az Önkormányzattól juttatásban részesül, melynek összege a vendéglátóra befizetett építményadó összegének 50%-ában kerül meghatározásra.

A jelentkezéseket 2009. január 15-ig lehet benyújtani Belváros-Lipótváros
V. kerületi Önkormányzat polgármesteréhez, amelynek adatlapja letölthető az Önkormányzat internetes honlapjáról /www.belvaros-lipotvaros.hu/, valamint az azzal megegyező adattartalmú jelentkezések is benyújthatók.

A kezdeményezéssel kapcsolatban érdeklődni a Polgármesteri Hivatal Társadalmi és Külkapcsolati Osztályán, illetőleg a 872-7533-as telefonszámon lehet.
A jelentkezési lap letölthető honlapunkról (a pályázatok között található)

Budapest, 2008. december 18.
Rogán Antal
polgármester

Névtelen írta...

Hörpintő/Panic pub
2005.01.22. 20:01:42

Kicsi, okos, kívánatos.
ízlésesen (lelógó bringák, táskák, mindig 3/4 6 ot mutató óra, stb.) berendezett, az igényesebb fajtából való tipikus törzshely, de egyszeri szemrevételezésre is ajánlatos betérni. Általában meglepöen kevesen vannak, így a kissé szegényes kínálatú, de roppant
színvonalas zeneszámokat (Fekete Pákó, Hoboék, Queen+diszkós is elöfordul) játszó zenegépet markunkban tarthatjuk egész ottlétünk alatt.
Árak a teljesség igénye nélkül:
-Fácán 72-/dl
-Kaiser Dark 76-/dl
-Napóleon, Hubi (csak 4cl!) 200-
-Vilmos, Unicum (-II- !) 320-
Borokat sajna nem figyeltem, mer' csak legtöbbször suli után szokunk betérni, és magyar ember emelkedettebb pillanatokra tartogatja a palacknyitást, ugyebár...
Ja, és a múltkor számoltam (fasza fejszámoló lennék és ez csak az elsõ kör után volt); egy 2400-as nagyságrendû tételnél egészen egyszerûen egy forinttal sem próbáltak meg berántani... Durva, nem?
Tehát: Ha Belváros, akkor hörpintõre fel!

U.i.:Nem keverendö össze a ~ a szintén közelben tanyázó "Izsáky", (Café del akármi, alias)" Ibolya", " Kelta", "Bonnie&Clide", "Kalifornia", "Nana" és föleg nem a töle kb. 20 m-re található (Green-valami, alias) Grinyó nevü vendéglátóipari egységekkel. De ha az elözöekböl kissé illuminált állapotban kijövö; fiatalkorúakra lelünk éppen (az V. kerületi mágikus Apáczai-Eötvös-Veres Pálné iskolai háromszögbö;l lesznek valószínüleg), bátran kérjünk útbaigazítást!
+tok helyesen irni, csak abból karakter-an'"+!/%==(()):?;>&@ðarchia lenne