2009. január 9., péntek

All Inn a pincében

All Inn Pub, biliárd, biliárdszalon, kocsma, Kálvin tér, mazochizmus, nyolcker, nyócker, pincehelység, szolipszizmus, VIII. kerület, Üllői útAll Inn Pub, biliárdszalon, internet, olcsó kocsma, Unitravel, wi-fi, Üllői út, Kálvin tér, játékteremAll Inn Pub
biliárd klub,
internet,
nyelőgépek
Cím: 1085 Budapest
Üllői út 6.

(Frissítés, 2009. március: visszatértünk újabb két alkalommal, teljesen rendben a hely, a pultosok is jó arcok voltak, tőlünk eltérően :D jó a hangulat)

A Kálvin tértől néhány lépésnyire,
a Filagóra Pszichológiai könyvesbolt
és az Unitravel irodája között
Biliárdszalon a pincében, 340 pénzért Dreherrel, fiatal arcokkal. Tv a magányos alkeszok és/vagy focidrukkerek számára. Kló rendben, kiszolgálás kevésbé: a pultnál a törzsvendégekkel jópofizó/flörtölő, enyhén molett csajszi hajszi hajlamos átnézni a betévedő idegeneken: rajtunk legalábbis, de nagyon.

All Inn Pub, biliárd, biliárdszalon, kocsma, Kálvin tér, mazochizmus, nyolcker, nyócker, pincehelység, szolipszizmus, VIII. kerület, Üllői út Itt, a pultnál ácsorogva dolgoztuk ki személyre szabott világképünket, mely a szolipszizmus és a mazochizmus szinkretikus kutyuléka. Negyed óra integetés és léccizés után feladtuk és elhúztunk a bánatosba, hogy beszerezzünk egy pisztolyt.



Üzemeltető: All-Inn Trade Kft
1195 Budapest, Zrinyi u. 7

Nincsenek megjegyzések: