2009. január 24., szombat

Szándokán a Hajós utcában

Budapest, Hajós utca, kocsma, M M restaurant, vendéglő,  Opera, Pub, Sandokan, Szándokán, VI. kerület, étteremSandokan Lisboa Solingbar
pub, söröző, klub
Cím: 1065 Budapest,
VI. kerület,
Hajós utca 23.
Az Opera mellett
Telefon: 1-302-7002
Honlap: szandokan.hu
Nyitva: hajnalig

Fennállásunk alatt két kocsmában nem sikerült felvennünk a kapcsolatot a személyzettel: itt a másik. Tavaly, az Operabál (előtti hőbörgésről) jövet betértünk 8-10-en megbeszélni a világforradalom kirobbantásának időszerű problémáit, valamint sörözni is szerettünk volna. Megjegyzem, sajnálatosan józan volt a brigád, például ezen sorok írója már egy hónapja edzette akaraterejét az absztinenciával.

Budapest, Hajós utca, kocsma, M M restaurant, vendéglő,  Opera, Pub, Sandokan, Szándokán, VI. kerület, étteremOszt semmi. Totálsemmi és tohuvabohu. Estfele, egy majdnem teljesen üres kocsmában a kiszolgáló személyzet úgy leszarta okos fejünket, h na. Az asztaltörölgető/hamutálürítő nőszemély a rengeteg "léccilécci, rendelni szeretnénk" ellenére is üveges szemekkel bámult át rajtunk, szemkontektusra semmi esélyünk nem volt. Jóindulatúak és empatikusak vagyunk, erős sztondulásra gyanakodtunk, ezért megértően lebaktattunk a galériáról a pulthoz, hogy ott rendeljünk. A földszinten viszont azt a választ kaptuk egy feltűnően flegma úrtól, hogy kiszolgálás az asztalnál, tessék visszamenni és szépen megvárni a pincért. Félórányi elkeseredett dohányzás után sürű köszönömök között durcásan eltávoztunk a szemközti Chagallba, ahol végre hajlandóak voltak elfogadni a pénzünket.

Azt hisszük, ezek után nem lenne korrekt a kocsma belsejéről bármit írnunk, igencsak szubjektívre sikeredne.

bővebben egy szerencsésebb kocsmatölteléktől: sörjárőr

Nincsenek megjegyzések: