2010. augusztus 28., szombat

Utolsó figyelmeztetés: adja céduláját a Kétfarkú Pártnak

Veszélyben a haza, vigye el a céduláját a Boulevard és Brezsnyev galériába, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt főhadiszállására.

Szóval, valóban bajban van a mi hazánk, de még nincs minden veszve. Akinek fontos, hogy legyen értelme választani, az kerekedjen föl, és vigye el céduláját a kutyákoknak.




A Lehet Más a Politika sajátos antipártként jutott az Országgyűlésbe. Azt ígérte, fricskát mutat a megfáradt és begyöpösödött elitnek, friss lesz, üde, provokatív és meg nem alkuvó. Ebből eddig semmi nem látszik. Nincs hozzá erő, ötlet, tehetség, bátorság; csupa olyasmi, amellyel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt bőven el van látva. A kezdetektől az a különbség az MKKP és az LMP között, hogy a Kétfarkú Kutya Párt vicces, az LMP meg nem az. Aki tehát oda akar baszni kormánynak és ellenzéknek, az jól teszi, ha a Kutyapártra szavaz.

És odabaszni nemcsak dicsőség, de kötelesség is. Magyarország veszélyes helyzetben van. Lehet itt rinyálni, hogy ennél rosszabb el se képzelhető, és hogy nincs mit vesztenünk. Mit nekünk IMF, mit nekünk nagyvilág, s ez a demokráciásdi különben sem jött be, próbálkozzanak valami mással. Rossz hírünk van: még mindig van mit veszteni. A magyarok többsége nem tapasztalta meg, hogy milyen igazi szegénységben élni, milyen, amikor teljesen elértéktelenednek a nyugdíjak, amikor az egész gazdaság visszasüllyed a naturális cseregazdálkodás szintjére. A magyarok azt is elfelejtették, hogy milyen félelemben élni, hogy milyen, amikor nem hódolhatnak kedvenc hobbijuknak, a kollektív hőzöngésnek. (mandiner via hírszerző)

Nincsenek megjegyzések: