2010. augusztus 26., csütörtök

Titokzatos izék az Alkotmány utcában

A megfejtők között Schmuck Andor ízű gumióvszereket sorsolunk ki.

Laser Bit, Laserbit, Alkotmány utca,  Budapest, V. kerület, Magyarország,  WTF ez a két ormótlan, rozsdásodó szerkezet az Alkotmány utcában, a Parlamenttől néhány tojásdobálásnyira? Paranoia a kamerákkal telezsúfolt városrészben, megannyi kínzó kérdés.

"A Hungarian Innovative Technologies Found (HITF) és két magánszemély megalapította a LaserBit Kommunikációs Rt.-t, amely a világméretekben is sikerre számító, magyar fejlesztésű lézertechnikai adatátviteli rendszer nemzetközi értékesítését célozza meg.
A LaserBit - amely 750 ezer dollár alaptőkével kezdi meg működését - megalakulását a január 19-i budapesti sajtótájékoztatón jelentették be. A cég vezérigazgatója Győri Béla, vezérigazgató-helyettese Pallagi János. Az 50 százalékos tulajdonrészt képviselő HITF alapítvány a hazai IT-szektor egyik jelentős kockázati tőkebefektetője, amely az USA kormányzata által erre a célra elkülönített pénzforrással gazdálkodik, és korai technológiai fázisban lévő vállalkozásokat karol fel." (erősen avittas infó)




Laser Bit, Laserbit, Alkotmány utca,  Budapest, V. kerület, Magyarország,
Laser Bit, Laserbit, Alkotmány utca,  Budapest, V. kerület, Magyarország,

Laser Bit, Laserbit, Alkotmány utca,  Budapest, V. kerület, Magyarország,
Laser Bit, Laserbit, Alkotmány utca,  Budapest, V. kerület, Magyarország,meg egy kis önfeledt szórakozás Charles Bronsonnal, az önbíráskodás világhírű szentjével:

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A blog alcímében szereplő "dzsúva" szót helyesen rövid u-val, dzsuvának kell írni.
http://mek.oszk.hu/adatbazis/lexikon/phplex/lexikon/d/szleng/sz57.html
András

BB írta...

huh, köszönöm, javítottam

Névtelen írta...

adatátviteli eszköz, nem kamera
a nyereményről lemondok