2013. június 25., kedd

Programajánló: Kétfarkú Kutya Párt 1. Országos Találkozó, Alkotótábor, és Pártválasztó 2013 augusztus 1-4 Szigetmonostor

Az élő legenda, a bejegyzéstől a bíróság által elutasított első számú rendszerbomlasztó, bár vicces közellenség Magyar Kétfarkú Kutya Párt swingerpartija négynapos bulija, itt lehet a csatlakozni, nehogy kimaradjon. Üdüljön a Dunakanyarban titkosszolgálati spiclik védelme alatt szép és okos lányok [és fiúk -a szerk. frissítése]  társaságában, valószínűleg mindenféle kutyák is lesznek.

Legyen Ön is a győztes csapat tagja, ne adja alább a világuralomnál!



Kétfarkú Kutya Párt 1. Országos Találkozó, Alkotótábor, és Pártválasztó
2013 augusztus 1-4 Szigetmonostor, Árnyas Sziget Kemping
http://www.arnyassziget.hu/Jelentkezés: tabor@mkkp.hu

Tábort szervezünk azok számára, akik csatlakoznának a Kutyapárt 2014-es kampányához aktivistaként.Ennek elég sok módja lesz, részt vehettek kampányanyagaink gyártásában, álhírportálunk szerkesztésében, ígéreteink kitalálásában, vagy akár csak a plakátozásban is.Akár csak sima aktivistaként, vagy akár jelöltként.
Aki szeretne jönni, az már most tud előregisztrálni atabor@mkkp.hu email címen, egyelőre elég ha annyit írtok, hogy hányan jönnétek. Aki mindenképpen szeretne jönni, az fontos, hogy regisztráljon minél hamarabb, mert korlátozott a helyek száma!
A tábor célja egyrészt, hogy megismerjük egymást azokkal, kikkel együtt fogjuk csinálni a kampányt, másrészt, hogy a tábor alatti kreatív foglalkozások során megtalálják a résztvevők, kinek mihez van kedve, mivel tudna majd érdemben segíteni a kampányban.
Alapvetően egy produktív tábort szeretnénk csinálni, ahol rengeteg minden készül. Ezért napközben főként kreatív workshopok lesznek, este meg persze buli, zenekarokkal, de a nevüket még inkább nem árulnánk el, hogy ne amiatt gyertek.
Tervezett workshopok: fiktív termék készítés; plakátkészítés; álhírújság tartalomgyártás; új táblás játékok kitalálása és elkészítése; kiadványkészítés kollázsos módszerrel; táborrádió hírműsorral; az MKKP 2014-es programjának kidolgozása; áldokumentumfilm és álhíradó forgatás.
Lesznek továbbá előadások a hackelésről, külföldi viccpártokról, gerilla módszerekről. Megrendezzük az Értelmetlen Sportok Vetélkedőjét, lehet majd saját oligarcha tamagocsid, lesznek filmek, Megapolitikus vetélkedő, ésatöbbi, ésatöbbi...
A tábor ára a kajától, és szállástól függően négy napra és három éjszakára 12-25 ezer forint között lesz.


Kapcsolódó bejegyzések, frissítve:

Politikustüntetés: Kétfarkú Kutya, 4K, Puzsér tüntet a Nyugatinál + Kétfarkú Kutya: Most mégis mit csinálunk? + Napi Kétfarkú Kutya plakát: ilyen lett, ilyen volt  + Kétfarkú Kutya plakát az idők viharábanKétfarkú Kutya a Gondozóban + Használhatatlan, értelmetlen dolgokat vásárolnék INGYEN. + Auchan vs. Magyarország, kapzsiság vs. természet + Victora és Sárközy tárgyalásainak eredményeképpen vége Trianonnak (video) + Kovács István aus Berlin és a Kétfarkú Kutya Párt (video) +   a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Budapest víziójaKétfarkú interjú a mandineren + Utolsó figyelmeztetés: adja céduláját a Kétfarkú Pártnak vagy győznek a Gonosz erői + "Több Technót a Parlamentbe" buli a Gödörnél + A Kétfarkú Kutya sajtótájékoztatója videón + Obama támogatásával fegyveres puccsra készül a Kétfarkú Kutya Párt? + Plakátok Verókon + A Kétfarkú Kutya Párt a Boulevard és Brezsnyev Galériában (Le Verauc korupciós kiállítás) + Korrupció a Gödörben és a hányatott sorsú Kétfarkú plakát Verókkal + Leletmentés: a Kétfarkú Kutya Párt nyomai Szegeden + piramisépítő tanfolyam + Fónagy János fidesznyik kijáróember választási plakátjának költői átértelmezése (Budapest) + a Szentkirályi utca falfirkái (Budapest) + Dob utcai vizuális hajmeresztés (Budapest) + a BKV irodából kifolyó pénz (Budapest) + Kétfarkú kutyakölykök érkeztek Dagesztánból + Vigyázat, a tetőn dolgoznak + Találtam egy részeg hódot (Budapest) + Robotgyűjtés a Kéthly Anna téren (Budapest)+ Táboroztassa gyermekét panelban (Budapest) + A vonatokat direkt nem takarítjuk: a híres plakát, amiért a MÁV beperelte a Pártot (Budapest) + Rejtélyes sötét doboz az Astoriánál (Budapest) + Kisebb Magyarországot! (Budapest) + Elnézést kérünk az éghajlatváltozás miatt: EXXON, ESSO, SHELL, USA (Budapest) Kissé demagóg, de egy kis cetlire nem fér rá az összes felelős neve, köztük az Öné + Kurva politikusok (Budapest) + Szerelmes elektromos doboz az Erzsébet téren (Budapest) + olcsó mocsári élővilág az Auchantól + 1. Magyar Sérvbiznisz Mgtsz

Nincsenek megjegyzések: