2013. június 25., kedd

Minden napra egy szélhámos: progressziós hipnózis, jövőbelátás (megmondja a lottószámokat, na)

Hogy ne csak Kovács-Magyar Andrást ekézzem monomániás elszántsággal, itt egy konkurens szélhámos, aki nagyon low-budget reklámmal próbál a baleklehúzó piacra betörni. Megmondja a lottószámokat, cserében viszont nem támaszt fel halottakat, sőt a helyesírása is jobb Kovács táltosénál.

István Szép: Ezt is hipnózisban írta a 7 éves önmaga.






Kép forrása: Tipo Budapest

Kedves Kollégák, A TIPO BUDAPEST oldalt azért hoztuk létre, hogy közösen dokumentáljuk Budapest/Magyarország tipográfiai állapotát. A szép, a korrekt, a groteszk, az előremutató, az öntapadós, a hozzáértő, a kort dokumentáló budapesti utcai tipográfiát egyaránt. MINDENT, AMI BUDAPESTEN BETŰVEL KAPCSOLATOS. Úgy gondoljuk, rendkívül rossz utcaképi állapotok uralkodnak a városban, ezért szeretnénk kérni mindenkit, ha jártában-keltében előremutató, bíztató urbánus tipográfiai tendenciára akad, FOTÓZZA, FOTÓZZA, FOTÓZZA és töltse fel erre az oldalra. A nem Budapesten készült felvételeket is szívesen fogadjuk. Amennyiben lehetséges, kérjük jelöljétek meg a felvétel helyszínét.
Az oldalt Virágvölgyi Péter emlékének ajánljuk, kiváló tipográfus tanárunknak, aki hitt a „városképi feliratok" jobbá tételében.

Nincsenek megjegyzések: