2013. június 23., vasárnap

Farkasházy Tivadar balatonszárszói rezervátuma: "Better red than dead"

No, ezért kerültem el ebben a kánikulában a Balatont nagy ívben.
Szerintem megoldódna Magyarország minden gondja-búja, ha Farkasházy Tivadar balatonszárszói farokfényező buliján, valamint egy hasonló Fidesz dzsemborin egy jótét lélek, egy új Árpád vezér a magyarság iránti könyörülettől vezérelve szétszórna egy tarisznya kézigránátot. Vagy egy nagyon kicsi taktikai atomtöltetet. Kikúrálódna lángoktól ölelt kis hazánk a nedves lepra politikai megfelelőjéből és Dél-Koreához mérhető gazdasági prosperitás köszöntene Ká-Ejrópa eme hullaszagú, szektás vermére.

Az Index cikke itt, csak elszántaknak, akik még reménykednek e jövőben. Ha ilyen az ellenzék, Magyarország lakosai esetében a disszidálás már nem opció, inkább evakuálásról beszélhetünk, mint azon a hajón, a Titanikon.

Az indexszes cikk elolvasása után Farkasházy természetesen, a demokrácia és a szólásszabadság jegyében elzavarta az index újságíróit. Még az éppen fogyasztott kajájukat is kivette a kezükből.

Most éppen azon tűnődöm, hogyan keveredett humorista hírébe ez a Farkasházy Tivadar? Vicc, humor, Farkasházy? Egy urban legend szerint a reménytelenül sivár és unalmas emberkét néhány barátjaként tetszelgő halálos ellensége intézte el. Egy alkoholfogyasztással egybekötött bulin (Tivadar fizetett a közönségnek, persze) ezek a gazok összebeszéltek és egymást túllicitálva nekifogtak röhögni Tivadarunk mókásnak szánt kínos szerencsétlenkedésein. Oszt bebeszélték a besózott nyomikának, hogy sejdemilyen fergeteges a humora, amit a szerencsétlen Farkasházy, hiúságában telitalálva, elhitt. Sőt, azóta sem meri senki a szemébe mondeni, hogy egy ország szenved miatta, sőt idővel annyira elhatalmasodott rajta az agybaj, hogy vicclapot is kiad, amit az önmagukat baloldalinak tekintő szavazózombik fegyelmezetten megvásárolnak.

forrás: 444.hu
Legyen itt egy friss Farkasházy a 444.hu-ról:


Farkasházy Tivadar két BMX-et ajándékozott a két pártelnöknek. Bajnai B feliratút, Mesterházy M-et kapott.

“De hiányzik az X”
- vetették közbe.

“Ó, az X-et elfelejtettem”
- válaszolta, majd elővette az X-et, és akkor a baloldal vezéreinek is leesett a poén.

“Na, ebből lesz sokra szükségünk”
- mondta Bajnai.

Heller Ágnes
Heller Ágnes Balatonszárszón, Farkasházy buliján
(forrás: index.hu)



12 megjegyzés:

BB írta...

Magyarország színe-java Szárszón. Az ellenzéki elit. Meneküljön, aki tud.

Radzsu írta...

a politikusok az ellenségeink, de a sok agymosott barom még mindig csápol nekik

BB írta...

– Mit parancsol, Messire? – kérdezte Fagót az álarcostól.
– Elvégre az ember csak ember marad – tűnődött az álarcos fennhangon. – Szeretik a pénzt, de hát ez mindig is így volt ... Az emberiség szereti a pénzt, akármiből van is: bőrből, papírból, bronzból vagy aranyból ... Könnyelműek persze, de olykor az irgalom is megszólal a szívükben, egyszóval: emberek, nagyjából csak olyanok, mint azelőtt, meg a lakáskérdés is elrontotta őket ... eh, mit, tegye vissza a fejét! – rendelkezett végül erélyesen.

Névtelen írta...

múmiák világkonferenciája?

isnollo írta...

félelmetesen undorító mind a kormánypárt, mind az ellenzék. Megpróbálkozom az LMP-vel, bár tudjuk, maga a rendszer is rohadt

isnollo írta...

az index cikke annyira realista, pontos, hogy nem csodálkozom, hogy valami légbőlkapott alibivádat tudott humorzsákunk előkotorni, hogy csattogó protézissel kiűzhesse a kertjéből őket

Névtelen írta...

Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a francba. Jó, aki arra számított, hogy majd Teddy Leonidasnak öltözve hadba vezeti a négyszázakat, és hősiesen megverekszenek a nerhordával a kőröshegyi szorosban az nem ebben az országban él, de arra azért nem számítottunk igazán, hogy a humoristákkal bőven megtűzdelt társaság legnagyobb gondja a savanyújóskázás lesz.

Pláne, ha olyan kardinális kérdésen megy a háborgás, mint a teddybudi kiposztolt képe.

Borzalmas. Veszélyes. Rágondolni rossz mi lett volna, ha a cinikus szabotőrök még bele is kuláznak egy méreteset a posztolás előtt, és hasmarsot szimulálva hangos bélgázszonátával igyekeznek kelteni zavart az erőben. Mit képzelnek ezek? Meg amúgy is, mi ez a cinikus hozzáállás az egészhez? Vicceskedünk, gúnyolódunk, he? Az emberrel, akinek a saját lapjában gúnygejzír című rovat is van? http://varanus.blog.hu/2013/06/24/baloldal_mar_a_humoristak_sem_ertik_a_humort

Névtelen írta...

Volt, aki még csodálkozott, hogy a Fidesz egyetlen törvénymódosítással képes volt gyakorlatilag megszüntetni a sajtófotózást Magyarországon. Nem tudom, miért csodálkoznak, amikor az ázsiai Fidesz európai ellenzékének is ez az ösztönös hozzáállása az újságírókhoz. Az eset igazán viccesre sikerült, remélem Johnny Német és Sid Panyi folytatják a közös rombolást.

http://cink.hu/hogyan-dobta-ki-farkashazy-a-ket-indexest-sehol-sem-ha-554140205

BB írta...

oh, de jó olvasni a fészbúkkon, hogy vannak még öntudatos szavazópolgárok

rendszeresen odahordják a szavazataikat a pártok profán oltáraira


fontosságuk tudatában


rajonganak és csápolnak, előre csócsált közhelyeket mantráznak

Névtelen írta...

szavaid éppoly mocskosak és sótétek, mint amilyennek ezt az embert a háta mögött leírod.
Nem ismerem K.M.Andrást, sem a történeteket... Talán igazad van. Nem tudom... De azt tudom, h mindenkinek jár egy igazi és tiszt esély a méltó önvédelemre. SZEMTŐL SZEMBE. Ez így emberi, így méltó azokhoz a nemes elvekhez is, amikre hivatkozol.
Ősi bölcsesség: "Az Igazság elhagyhat, de én akkor sem hagyom el az Igazságot."
Tisztelettel,

próbáltam nem a háta mögött, hanem a háta előtt írni, de kirúgott az oldaláról, amikor kifogásoltam a valóságtartalmát a halottak feltámasztásában elért sikereit illetően.

Dr. dr. Göbbels írta...

Heller Ágneson röhögsz?
Aki a zsidókat nem szereti, az antiszemita?!!!
Hellernéni zsidó!
Tehát te egy rohadt antiszemita vagy!

Névtelen írta...

Heller néniben nem a zsidót látom előbb , hanem a lámpát
:)))))))))))
finoman , sok időn keresztül cserzett bőr
hangulatvilágítás egy jobbikos irodában