2013. június 6., csütörtök

Lefelé a lejtőn: A Grafisoft Park és Schobert "Update" Norbert

Ha sikerül a kvantumhabon keresztül való tér- és időugró szerkezetemet szabadalmaztatnom, akkor feltétlenül ide költözöm a cégemmel a mostani nyockeri beázós alagsorból. Szabad a bejárás, se kerítés, se látható biztonsági orkok, a lebontott kerítés helyén játszótér. A szabadság szelleme táncol.

 Az 1998 óta folyó ingatlanfejlesztés eredményeképpen a komplexumban 12 különböző méretű irodaház található, ahol zömében információtechnológiai és biotechnológiai cégek irodái és laboratóriumai találhatóak, de itt működik az Aquincumi Technológiai Intézet is. (wiki)

Norbinak csak ennyi kellett, beköltözött a tudományos nagyfiúk közé a tudománykodó zsírsámán és médiaceleb  Norbi is. Ha lenne magyar Nobel-díjasok temetője, arra sem sajnálná a pénzt.

Válság van, persze, de hova lejjebb, ki-mi jöhet még egy saját reklámja szerint információtechnológiai és biotechnológiai hogh-tech parkba? Kovács-Magyar András sumér-magyar Táltosegyháza és Gyógyító Intézete? Steve Jobs röhög.





Két parkolóhely Norbinak

Norbi Update

Ez a park olyan környezetet nyújt az itt működő vállalkozásoknak, amely segít meggyőzni a tehetséges és ambiciózus jelölteket. Hogy az állásinterjúra érkezők első gondolata az legyen: itt nagyon jó volna dolgozni. Aki pedig már régóta jár ide, el se tudja képzelni, hogy reggelente nem a Graphisoft Park felé veszi az útját.
A Graphisoft Park közvetlenül a Duna-parton fekszik 16 hektárnyi zöldövezetben. A Park megálmodói különös figyelmet fordítottak a természetre és a zöld területek megőrzésére. Minden dolgozónak jut parkolóhely, de a mélygarázsok elrejtik ezeket szemünk elől. Egészen más érzés egy olyan tárgyaláson ülni, ahol az ablakból egy tóra és szökőkútra nyílik kilátás és egy hosszú munkanapon kincset ér, ha az ebédhez vezető út a Duna-parti sétányon halad végig. (www.graphisoftpark.hu)


Ez nem Schobert Norbert


Steve Jobs és Schobertz Norbert, a két zseni

Steve Jobs



1. Halak pattogtatott kukoricával való etetése tilos2. Nagy halak kifpgása tilos.3. Gyorsúszás tilos!


cím:  Graphisoft Park
Budapest, III. kerület, Záhony utca 7

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Folyton a saját Update-termékeiből készült ételek fotói kerülnek ki a Norbi Update Facebook-oldalra. Van, ahol vitatkoznak miattuk, de szinte mindenhol előfordulnak olyan kommentek, hogy „Nagyon guszta!” vagy „Isteni finom lehet…”

http://most.444.hu/2013/06/11/norbi-szerint-ez-finom/

Névtelen írta...

kérek egy kicsit Norbiból, bár a neje gusztább