2013. június 15., szombat

A (teg)nap liberálisa: Müller Péter Iván, aka Sziámi

Üsd, vágd, nem anyád

Hogy ne csak a komondoros, vadtulok fideszes "jobbereken" sírjunk, itt van Müller Péter, aki önmagát liberálisnak vallja, jelentsen ez bármit is. Szadoszmaszop szép, tehát lophat, Fidesz csúnya kurvaanyád, valami ilyesmi lehet, ha jól értettem. Namindegy. Bizonyára nem a nőverés jelenti a liberók identitásának alapját, akárcsak a jobbereknél. Iparági pletykák szerint ezidáig csupán Bárdos Deák Ágnest pofozta nyilvánosan, de most sikerült Müllernek a hatótávolságát a családi körön kívülre terjeszteni.

A kígyókarú Müller Péter hátulról vágott állba egy nőt, kitört a foga 
Kocsmai nőverésért 135 ezer forint pénzbüntetést kapott Müller Péter Sziámi zenész, Sziget kreatív igazgatója. Az ügynek szinte csak homályos pontjai vannak. Müller "orvul, hátulról" ütött az ítélet szerint, de állat talált. A jelenet újrajátszásért kiált!
Hajnali kettőkor egy szórakozóhelyen régi nőismerőse közelített Müller Péter Sziámihoz, hogy áradja neki egy írását. Már az is igen furán hangzik, hát még az, hogy a jelenet végére a nőnek több novellája lett, mint foga. A nyelvét is elharapta és agyrázkódást is kapott. Mindez még 2009-ben történt, de a zenészt most ítélték el.
Ha van otthon göndör parókád, rekonstruáld a jelenetet, és küldd el a videót! (cink.hu)

Müllerről, hátha valaki nem ismeri:

Müller Péter valamikor, a csúnya szockóban egészen jó kis nótákat írógatott, majdnem be is tiltották az elvtársak valamelyaik Kontroll koncertet, de aztán buktak a kommerek, rendszerváltás vagy mi az Isten, új arcok kerültek a vályúhoz, a művésznek meg nemigen sikerült az új idők új dalaival előrukkolni. Rossz nóták mellett rossz társaságba keveredett, rosszarcú politikusok segge környékén sertepertélt a sikert keresve, aztán felkapaszkodott a SZDSZ szekerére, ami végül a Sziget kreatív igazgatói meg egy operaházi állásban kulminált, hogy a pénz is meglegyen, de a sznobság is megkapja, ami kell. Közben olyanokat mondogatott, hogy ő a világ legnagyobb antifasisztája meg multikulti liberalizmus, no és fasizmus van meg mindenki náci rajta kívül. Végül annyira elhatalmasodott rajta a baj, hogy egyik nap ismerősei legnagyobb meglepetésére azzal rukkolt elő, hogy ő tulajdonképpen annyira überelhetlenül liberális, hogy kutatásai alapján egyenesen zsidó. Vót nagy hümmögés, de Magyarországon szabad identitásválasztás van, bemondás alapján lehetne akárki néger is, akárcsak Michael Jackson. Erre mondta egy zsidó nőismerősöm, hogy na tessék, Magyarországon a holokauszt után megkaptuk ezt a Müllert is (született Kovalcze Végh Péter Iván), és hogy Bayer Zsoltnak több oka lenne előmászni a szekrényből.

De nőt mégsem kellene ütlegelni, lehetnek bármilyen szarok is az illetőnek a novellái.

On szerint a titokzatos novellista
  
pollcode.com free polls 



Láttam a királyos papparazzi fotód Kongó Müller Péterről (született Müller Péter Sziámi), amelyen megkúrja a kocsija kipufogóját ez a nyamvadt sznobbercsótány. Mikor és hol fotóztad le ezt a szaros faszarcút, amint a szerencsétlen sorsú járművet abuzálgatja? 
Egyik alkalommal a Szigeten a sok sör hatására rámjött a gyorsfosás, ezé behúztam a bokrok közé könnyítteni magamon, hát eccercsak szörnyű undorító hangokat hallok, mint amikor egy láma hörögve fújja ki a másfél kiló taknyát a pampán. Odábbcsalt a kíváncsiság, széthajottam a bokrokat bazmeg, oszt mit látok?! ez a csótány kongómöller ott kúrja egy verda kipuffogócsövit! Majdelhánytam magam, a disznón egy ocsmány kurva-szerelék, oszt a pöcse bent a kormos likban, namondok, lefotózom a perverz gyökerit, ez lesz az igazi leleplező képkocka a büdös autóbaszóról! Csináttam is egy képecskét róla, oszt letörtem egy jókora suhángot, azzal vágtam végig a hátán a mocsoknak, emígy kiáltva: Há micsinász ottan te ökörbéka világcsúfjára? Mit ártott neked az a csinos kis limuzin?! Azanyádistenit, nem fogsz itten védtelen négykerekűeket szodomizálni teee…Az a tinó meg ijedtében kirántotta a virslijétt a fémcsőbül, és szégyenében ordítva tűnt el a bozótban.

Á, a teljesen párfüggetlen Sziget: Gyurcsány és bandája a Szigeten
emmeg drflash.hu-ról:
...hát ez már halálsikoly-szerű köcsögség! Kongó-Müller nyilatkozta az mtv2ttőn: oly veszteséges volt a szaros szigete, hogy nem fog tudni a gyerekeinek tankönyvet vásárolni. Ez a cinizmusában is ostoba milliárdos patkány még önmagánál is hülyébbnek nézi az embereket, az önimádat trágyájába fulladt, leállt agyra jellemző ez a debil hazugság. Hihhetetlen törpelélek! És ez a nyomorult kis véglény önmaga istenítésében fetrengve röfög a saját szarból összeragasztott 4méteres emlékmű-torzója elõtt, magát hozsannáztatva a dollárjára körégyűlt valagemberkékkel. Rossz ezt látni! A világ összes undorító antiszemitizmusát egyetlen miazma okozza: Kongó Köcsög Müller!

Á, a teljesen párfüggetlen Sziget: Gyurcsány és bandája a Szigeten
 Anyátok: Utálni kell Sziámit
A nagyon okos rockénekes / Jelszavakat ordibált / És a nagyobb hatás kedvéért / Két szám között maszturbált //
Utálni kell a Sziámit / Kiváltképp az énekest / Aki régen is szart csinált / És most is egyre szarabb lesz
Egyetemet végzett bunkó / Íróasztaltöltelék / Elvontkodik állandóan / A Sziámiból bőven elég //
Müller Péter csukd be a szád / Mert belőled ömlik a gáz / Nem fogom meg a te farkad / Mert az erősen ráz //

Á, a teljesen párfüggetlen Sziget: Gyurcsány és bandája a Szigeten

kapcsolódó müllerségek:
A világ legjobb zenekara budapesti! (a Flash az, baszki)
Sziámi a Gödörben

Nincsenek megjegyzések: