2010. május 23., vasárnap

Leletmentés: a Kétfarkú Kutya Párt nyomai Szegeden

blog, Kovács Gergely, Magyar Kétfarkú Kutya Párt, mkkp, plakát, public art, street art, Szeged
Pol-Pot megyeszékhelyén, Szegeden tényfeltártunk. Ez a város adta a világnak a CPG-t és a Kétfarkú Kutya Pártot. "Örök élet, ingyen sör, hegyet Szegednek", a bennszülöttek némelyike még emlékeszik Gergőre, de lovasszobrot egyelőre csupán IV. Bélának emeltek.

A Kétfarkú Kutyának egyre halványuló nyomai a szegedi belvárosban. Leletmentés, enviromentális régészet és etnoarcheológia.

Magyar Kétfarkú Kutya Párt,  Szeged,  mkkp,  plak
mitológikus szörny

Magyar Kétfarkú Kutya Párt,  Szeged,  mkkp,  plakát,  street art, public art,  Kovács Gergely

blog, Magyar Kétfarkú Kutya Párt,  Szeged,  mkkp,  plakát,  street art, public art,  Kovács Gergely
befenyítés

blog, Magyar Kétfarkú Kutya Párt,  Szeged,  mkkp,  plakát,  street art, public art,  Kovács Gergely

Kapcsolódó kétfarkúságok: Kétfarkú Korrupció a Gödörben + Fónagy János fidesznyik kijáróember választási plakátjának költői átértelmezése (Budapest)+ a Szentkirályi utca falfirkái (Budapest), a Dob utcai vizuális hajmeresztés (Budapest) + a BKV irodából kifolyó pénz (Budapest) + Kétfarkú kutyakölykök érkeztek Dagesztánból + Vigyázat, a tetőn dolgoznak + Agyprovokáció Zuglóban: már megint a szabadkőművesek (Budapest) + Találtam egy részeg hódot (Budapest) + Robotgyűjtés a Kéthly Anna téren (Budapest)+ Táboroztassa gyermekét panelban (Budapest) + A vonatokat direkt nem takarítjuk: a híres plakát, amiért a MÁV beperelte a Pártot (Budapest) + Rejtélyes sötét doboz az Astoriánál (Budapest) + Kisebb Magyarországot! (Budapest) + Elnézést kérünk az éghajlatváltozás miatt: EXXON, ESSO, SHELL, USA (Budapest) Kissé demagóg, de egy kis cetlire nem fér rá az összes felelős neve, köztük az Öné. + Gyanús Settenkedő a lépcsőházban (Budapest) + Kurva politikusok (Budapest) + Szerelmes elektromos doboz az Erzsébet téren (Budapest) + olcsó mocsári élővilág az Auchantól + 1. Magyar Sérvbiznisz Mgtsz

Public art blogunk

viddeó az indavideóról:

Nincsenek megjegyzések: