2010. május 26., szerda

Petthing a Dohány utca 65-ben

Hehe, figyelemfelkeltő név (Petthing), második augenblikkre besirülő környezetvédelmista utalás (PET-palack), oszt minket is érdekelni kezdett a kombináció))) Környezetvédelmista public art, a tegelő kisköcsögök a ceruzájukhoz kaphatnának egyszer.



A Petthinget két fiatal találta ki, de nem egy unalmas, esős délutánon, amikor nem volt semmi jó a tévében. Baróthy Anna (Szövetség '39 Alkotócsoport) és Kukucska Gergely (Virtuál Mogyoró Studió) segítőtársaikkal karöltve a 30 éves Budapesti Tavaszi Fesztivál és az OTP Bank közös pályázatára, a Kreatív Kirakat versenyre felfigyelve, dugták össze a fejüket és ötleteltek egy nagyot, aminek eredményeképpen megszületett a környezetvédelmet, építészetet és művészetet játékosan ötvöző kezdeményezés.

Ha fenti ízelítő ellenére nem kapsz kedvet egy jó kis petthinghez, még mindig voksolhatsz a tevékenység bátor képviselőire. A Petthing a 12-es sorszámmal gyűjti a közönségszavazatokat a Kreatív Kirakat pályázaton. Szavazni lehet az interneten, illetve normál díjas sms-ben az installáció kódszámával a 06-30-444-4350 -ös telefonszámon. A közönségszavazás április 5-én 20 órakor ér véget. A voksolók között száz belépőjegyet sorsolnak ki a budapesti Thália Színház előadásaira. (espresso)

Bővebb információ: petthing + kirakat + tavaszi fesztivál

tovább a street art blogunkra, hajrá, egyszer élünk

Nincsenek megjegyzések: