2013. június 2., vasárnap

Napi Simicska: "Egy megkerülhetetlen ember megkerülhetetlen oszlopa"


"Rúgj seggbe egy politikust és automatikusan a mennyországba kerülsz."
Szent Péter 


A Nemzeti Egyetértés Rendszerének egyik forgalomlassító biztonságtechnikai berendezése a budai Szent Gellért gyalog-bicikliúton, a Rudas fürdővel szemben.

 "Egy megkerülhetetlen ember megkerülhetetlen oszlopa"

 "Egy megkerülhetetlen ember megkerülhetetlen oszlopa"

 "Egy megkerülhetetlen ember megkerülhetetlen oszlopa"


Nagyobb térképre váltás

Végezetül egy örömhír Jézuska megszületett lehet más a világ, csak akarni kell:

Megalakult a Reklámmentes Budapest / Ads Free Budapest (NO ADS, NO SHIT) a Facebookon, a nemzetközi Clean City Movement Magyar Leágazása. Takarítsuk ki a reklámmaffia szemetét a városunkból, harcoljunk egy élhető Budapestért! Le a vizuális környezetszennyezéssel, le a reklámzajjal. A közterület a városlakóké és nem kapzsi politikusok és lelkiismeretlen reklámcégek agymosó homokozója.

frissítés: valamint le a kutyaszarral, a szmoggal és a téllel. Provinciális jellegünket levetkőzve: takarítsuk ki a magyar vidéket is, valamint az egész világot. Meztelen nőket a falakra és kéjes érzelmeket. Várjuk a javaslatokat a további programpontokra, szeretjük a demokráciát. NO ADS, NO AIDS. Reklám helyett street-art egy színesebb városért

Napi abszurd: a Műegyetem rakparton keresztbe tett trafó

Kidöntött lámpaoszlop: Hadüzenet Simicskának?

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Simicskának több médiacégben van közvetett vagy közvetlen tulajdona. Ebben üzlettársai: Liszkay Gábor, Nyerges Zsolt és Fonyó Károly. Ehhez a céghálóhoz a következő médiumok tartoznak:

Hír Tv
Class FM
Lánchíd Rádió
Music FM
Magyar Nemzet
Heti Válasz
Metropol
Ezen felül számos olyan cégben jelen vannak, melyek a köztéri reklámpiacon (plakátcégek) érdekeltek. Ezeket szintén érinteni fogja a reklámadó emelkedése:

Mahir-Cityposter
Euro Publicity
Neonlight
Publimont
Euro-AWK
A Plakát
Budamedia
Budamedia Rózsadomb
VM Eger