2011. február 11., péntek

IBUSZ és a VHS/GLK falfirkászok

IBUSZ + VHS

IBUSZ Ferenciek tere. Nyitva tartás. Hétfő-Péntek: 09.00-18.00. Szombat: 09.00-13.00.
cím: BUDAPEST H-1053 Ferenciek tere 2. Tel: 06-1/501-4908. Fax: 06-1/501-4913

Ez a magyar VHS banda csak nevében hasonlít a tehetséges VHS CREW-hoz, tkp. ez már hitelrontás, mert a magyar VHS béna arcai csupán tegelni tudnak. A street-art lábtörlői és szégyenei ők. Mellesleg az EGON/GLK sötét trutymók spanjai. (VHS, GLK)

IBUSZ + GLK

A nyolckeri öntudatos nyomorultakat, a GLK (Ghetto Life Kings) bandát talán már nem kell bemutogatnom, telerondították Budapest összes kerületét, még a firkamentes  Várba is felmerészkedve egy sunyi kis firka erejéig. Már korosodó emberekről van szó, távolról sem azok a nyálas kiskölykök, ahogyan az ejnyebejnyéző média beállítja őket. Persze, a társadalmilag hasznos munka nem fér bele egy Gettókirály értékrendjébe, de a károkozás annál inkább :( Ha tehetség hiányába szépet nem tudsz alkotni, hogy felfigyeljenek rád, akkor szarjad tele az utcáikat.

Bónusz, jutalom: még több falfirka ugyanarról a Ferenciek téri épületről

(RS, MB, FDW, TEEK) + (FMIG, DEREK, SKINS)


RS, MB, FDW

Egy kis történelem: IBUSz (Idegenforgalmi, Beszerzési, Utazási és Szállítási Részvény társaság), a Magyar Kir. Államvasutak Hivatalos Menetjegyirodája. A világháborúig mindenütt csak nemzetközi vállalatok bonyolították le az utazási forgalmat és szerveztek fiókokat. Egyetlen kivétel volt az I., illetve jogelődje, az 1902-ben alakult Idegenforgalmi és Utazási R. T. Az I. meghonosította a modern utazási rendet, az idegenforgalom korszerű gyakorlati lebonyolítását. Budapesten és a vidéki városokban 40 fiókja, külföldön nagyszámú képviselete működik. (meta)
További IBUSZ

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

KS nem RS te fasszopó! Istenem de képben vagy, nyomorék...

BB írta...

nagyvonalú legyintés: remélem, h a sitten megtaláljátok a vágyott anális örömöket, ti kártékony nullák, társadalom szemetei, tehetségtelen egomániások etc. Ha alkotni nem tudsz, akkor kend a szarod a falra, szépítsd a várost.

Névtelen írta...

ez nem RS ti birkák hanem KS...