2011. február 4., péntek

Masculan, mint vizuális környezetszennyező

Masculan stencíl
Budapest a korlátlan lehetőségek hazája, legalábbis a reklámcégek számára. Hja, ameddig Magyarország leghíresebb árucikke a politikus, addig itt némelyek akár arra is engedélyt szereznek, hogy a kedves anyukádat is. Lesz papírjuk, hogy megtehetik, ha te meg höbörögni merészelsz, egykettőre sittre vágnak a rendszer láncos kutyái. Csak vicceltem, Magyarországon nincsen korrupció és nem minden politikus aljas gazember.

Most a Masculan német cég formálja Budapest látképét, erőszakos (brand) bevésési kampányuk keretében telefújják világvárosunkat a szaros logójukkal. Vizuális környezetszennyezés, stencil falra, elektromos dobozra, kőre, anyád homlokára, a közterületen kikerülhetetlenül az arcodba lóbálják a kékerest. Rosszabbak a tegelő hülyegyerekeknél, mert azok nem sunyi haszonlesésből mocskolják tele Budapestet. Ezek után a cég menedzsmentjéhez egy a kérdés: a banánost vagy az eprest szeretnétek a seggetekbe?

a közterületi reklám kikerülhetetlen
ő egyszer elfelejtette feladni a Masculant
megvéd a gyerektragédiától és a nemi betegségektől
Masculan condoms - with a hearth for life

"A mai óvszerek számos olyan jellemzővel szolgálnak,
amik megmozgatják a fantáziánkat:
erezetek, rücskök, színek, formák és aromák."
Masculan street-art
BOJKOTTÁLJUK A MASCULANT! MERT AZÉRT A BALKÁNIAKKAL SEM LEHET MINDENT MEGTENNI.

FÚJJÁK A FASZGUMIREKLÁMJUKAT HAMBURG UTCÁIRA (megnézném a derék németek arcát a faszgumicég városrondító vandalizmusát látva).

gyártó: M.P.I. Pharmaceutica GmbH, Hamburg – Deutschland, Németország

hírek: megalakult a Clean City Movement Budapesti tagozata a facebookon. Csatlakozzatok, takarítsuk ki a reklámmaffia szemetét a városunkból, harcoljunk egy élhető Budapestért! Le a vizuális környezetszennyezéssel, le a reklámzajjal. A közterület a városlakóké és nem kapzsi politikusok és lelkiismeretlen reklámcégek homokozója. Budapest nem agymosó reklámtelep. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_152589574795747

Nincsenek megjegyzések: