2011. február 7., hétfő

Raiffeisen Bank és a GLK banda

Az igénytelen, lepukkant küllemű bankfiókokat bemutató sorozatunk követketik: A Raiffeisen Bank fiókja a Ferenciek terén. A többségében nyóckerből származó GLK (Ghetto Life Kings) odabaszott, de a Raiffeisen szarik saját magára, nem takarítja le. Jó ez így a Balkánon, igénytelenek a bennszülöttek.

az vizuális környezetszennyezéséről hírhedt
Intermédia tulajdonosát, a hóhért akasztják:
GLK tag a Raiffeisen Bank falán

cím: 1051 Budapest, V. kerület, Ferenciek tere

egy kis olvasnivaló Yetitől:

Tévhit, miszerint minden graffitis arc tizenéves. Igazából huszon- és harmincéves fiatalok. Tévhit az is, hogy idióták. Valójában segghülyék. A továbbiakban zsiráfosoknak fogom hívni őket, mert hát graff -> giraffe. Na jó, nem leszek ilyen pöts. Nos, úgy esett, hogy most ők, a vrájtörök vannak soron, gyere, ülj be, és tanulj! (...)


WRITER, ejtsd vrájtör (író):
Mindenki, aki graffes, vagy aki az akar lenni, de puhapöcs hozzá, és csak ezt híreszteli, hogy arcoljon. Egyébként minden writer utálja a tömegközlekedési vállalatokat, ami hazai viszonylatban a BKV-t és a MÁV-ot jelenti, valamint a hatóságokat, amit a “FUCK COPS” szlogennel szoktak kifejezni, mondjuk sima falfirka formájában. Mivel minden writer szeretne anoním maradni, ezért választanak maguknak egy semmitmondó, de kúl – vagy nem – “nevet”, aztán csatlakoznak egy csapathoz, ezután pedig már gyűjthetik az igen fontos respectet. Ilyen kúlos nevek például a ROLX/EKIN (PNC), a TISH (PNC), a SYSTEM (PNC), az EGON (GLK), a TECHO (GLK), a TINTA (R.I.P. amúgy TDF). Vagy hogy gyenge csicskákat is említsek kúl (vagy ratyi) névként, itt van az ETILONE, a FIÓKA, a ROCKO, ők egyébként lebuktak (de nem kaptak, csak felfüggesztettet) Ausztriában, és benne voltak a Retekklub Híradóban is, igaz, a riportba egy TDF videót vágtak be. De láttam már CSÓKOS-t, úgyhogy nem kell itt félni a fantázia hiányától, gyerekek. Ahogy Etilünk is, néhány writer hajlamos a “neve” után one-t vagy oner-t tenni (LiteOner, RidgeOner (KMS), FlukeOne (RGF), MeloneOne, EgunOne, SleepOne, RipeOne, ValveOner, TheZenitOner, DizoOne, MeatLowOner, RabszolgaOne, SimaszkOner, MenyetOne, és a többi majom, ez utóbbi három már kemény nagyon, ugye?), jelezvén, hogy ők – reményeik szerint – a legelső AIDS-esek a saját crew-jukban. Ja, és úgy általában, a writerök tesónak hívják egymást, pont mint a fekák, bizonyítva ezzel, hogy Anya tényleg csak egy van!


CREW, ejtsd krú (legénység/stáb):
Nyomorult, drogos, csöves élethelyzetet sugalló (ghetto), roppant fantáziadús neveket használó, önálló graffitis csapatok, vagy inkább hordák. Egy csapaton belül a tagok egymás seggét nyalják (csak a festék letisztítása miatt természetesen), csapatok között a tagok hol barátkoznak, hol egymást verik szét és egymás anyját szídják. Jellemzőjük, hogy éjjel falkákban, festékes flakonokkal és fémvágószerszámokkal megtömött hátizsákokkal, kapucniban és símaszkban szoktak barangolni a metróalagutakban, általában akkor, amikor áramtalanítva van a pálya. Nos, elég annyi, hogy mivel nem BKV dolgozók, ezt sose tudhatják biztosra. Mindenesetre, hogy legyen pár nagyon gangsztás nevű crew az értelmiségi toplistán, itt van az évtizedes, hírhedt TDF (Total Destroyer Family), a többségében nyóckerből származó GLK (Ghetto Life Kings), és az IDS, ami még úgy is nagyon gangsztás, hogy fingom sincs, mit jelent.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

writer = falfirkász tahó proli

K írta...

hat ja

firkász írta...

nagyonmenő vagy buzigyerek interneten ugatsz mindenkire meg próbálsz vicces lenni... :) meg keresgetsz a youtube on felhasználókat és azthiszed hogy valakinek télleg ez a neve? (rabszolgaone menyetone simaszkoner stb.) meg odaírsz ilyet hogy ekin pnc-s ennyire hülye vagy? kíváncsi lennék hogy összefutnál fiokáékkal (akiket megint csak egy youtube os videórol ismersz) akkor is ilyenenek mondanál e az arcukba. vagy meghúznád magad a sarokban és sírnál hogy hagyjatok ne bántsatok! :)

BB írta...

ha fizetos lenne a suli Magyarorszagon, te joggal visszakerhetned a tandijat, te retardalt, kartekony kis fereg

SkrelOne írta...

Ekin GLK*

SkrelOne írta...

Ekin GLK*