2011. február 7., hétfő

Domus, Lázár, Reimholz, Breuer, Whitney

Többen is külföldre tették át a székhelyüket a leggazdagabb magyar üzletemberek közül. Az okok eltérőek, a vállalkozók általában fanyalognak, hogy a túlpolitizált, a gazdagokra irigy magyar közélet nem kellemes számukra. (fn.hu)

Arról, hogy Magyarországon mennyire szeret lenni, nem szól a fáma, de a „magyarkodóktól” köztudomásúlag ódzkodik a milliárdos. Velük leginkább akkor került konfliktusba, amikor egyszerre vitt tulajdonosi szerepet az MTK, illetve a Ferencváros labdarúgó-csapatánál, és utóbbi fanatikusai kígyót-békát kiabáltak rá a lelátóról. Mára a futballban leginkább az utánpótlás-neveléshez kötődik Várszegi neve, ő alapította a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiát. (fn.hu)

Dö biginning of ö bjutiful pénzhegy: az Ámerikában rejtélyesen meggazdagodott Várszegi Gábor cselesen rátenyerelt a rendszerváltáskor egyeduralkodó bútorkereskedő vállalatra, privatizált egy nagyot, oszt meg sem állt a Magyarország leggazdagabb embere címig.

A budapesti Domus tervezői
az IPARTERV állami tervezőiroda munkatársai,
Lázár Antal és Reimholz Péter voltak
bővebben: Domus, azaz ház

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

amerikai meggazdagodása legalább annyira rejtélyes, mint fenyő jánosé: mindkettőt gyuri bácsi stafírozta ki. a későbbiekről inkább hallgatok... :)

Klapanciusz írta...

ki az a gyuri bacsiiiiiiiiiiiiiiii