2011. február 2., szerda

Cigány uralmat Újpesten! (Fekete Kéz)

Belecsapunk a kutyafos hungarikum közepébe, nektek szól ez a dal.

Krisztián és Marci, két kedves újpesti olvasónk az UTE-falfirkákkal foglalkozó posztunk kiegészítéseként küldött néhány fotót. Szorgos újpesti hétköznapok, évtizedek óta a falon éktelenkedő épületes firkák.

"Cigány uralmat Újpesten"
Aláírás: Fekete Kéz.
lelőhely: a Baross út és a Mildenberger utca sarka
"2004 tavaszán, fél évvel Gyurcsány hatalomra jutása előtt, a valaha volt legjobb magyar honlapra írtam egy cikket arról, hogy Magyarország következő húsz évének mi lesz a három legborzalmasabb eseménye. A crack megjelenése és a cigány terrorizmus felbukkanása mellett Gyurcsány miniszterelnökké emelkedése volt a harmadik félelmetes rém. Ezt a cikket azóta elég sokfelé láttam idézve és hivatkozva, úgyhogy két mondat erejéig szeretnék visszatérni rá. Először is arra, hogy a háromból a crack csak idő kérdése, a cigányok visszacsapásától már nem lehetünk nagyon messze, Gyurcsány pedig tényleg miniszterelnök lett." (Bede Márton)

kapcsolódó: Hiába állnak a börtönök, nem sokat számít, melyikünk van a ollóban 

"Fradista cigányok"
vége a Treuga Deinek, folytatódnak a törzsi csatározások
(Szlovákia 2008, Dunaszerdahely-Pozsony,
emlékeztek, huligánok?)
Éljenek a cigányok (levakarva)
válaszfirka: Menjetek vissza Indiába, ott éljetek

Újpesti kapcsolodások: UTE falfirkák +  Kádár és a szocrel + felújítás után: a Teknősbékás Kút (Óriásteknős) eltűnt kútja + a félig letakarított Városkapu + Match a Városkapunál, horogkereszttel + bódéváros, favella autóknak + Az Újpesti (északi) összekötő vasúti híd + Króm

Következzék egy kis szórakozás, helyehulya, két balfasz amcsi turista a Manchester United oroszlánbarlangjában. Vinnie Jones!

Nincsenek megjegyzések: