2011. február 15., kedd

Manna étterem az Alagút fölött

Manna étterem

Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.


Tkp. egy fémvázas sátor az egész drága koceráj, mely az első kerületi önkormányzat révén egész éves fennmaradási engedélyt kapott. Van ez így, beépítjük a Várnegyedet. Az Alagút Clark Ádám fölötti teraszát még csak azért nem szerezte építette be egy élelmes vállalkozó, mert a helyszínt nem lehet autóval megközelíteni.


Manna
Manna
Euthentic lounge
cím: 1013 Budapest, Palota út 17.
asztalfoglalás: 36.20.9999.188
www.mannalounge.com/
egész évben nyitvatartás

lounge  (lounj)

Az Alagút fölött, az Alagút utca szmogfelhőjében. Szívjatok gázt, juppik :)))

Húzos árak, ooo, semmit sem adnak mannaáron, de még mennyire nem, ide nem bringával, hanem friss sportkocsival és extra mellekkel pumpált hölggyel illendő látogatni. Ehhez képest... hagyjuk.
Manna
Következzék egy kis blabla a cég honlapjáról, mindent a kínkeserves brandépítés jegyében. Fáradjon Ön is, ennél a cégnél profi blablaíró dolgozik, a reklámszakmában szokásos helyesírási készségekkel :)

A Lounge zeneA lounge zene kikapcsolja a bennünk lévő feszültséget és tökéletes hátteret szolgáltat a relaxációhoz, beszélgetésekhez, szórakozáshoz. Nem tolakodó, viszont tematikus jazz elemei illetve finom elektronikus harmóniái, varázslatos hangulatot teremtenek a kulináris élvezetekhez is. A lounge egyesíti azon zenei stílusokat, amelyek emocionálisan megérintik az igényes közönséget, etnikus elemeket illetve filmzenei témákat felhasználva, az akusztikus jazz valamint a modern elektronika kiaknázatlan tárházából merítve, könnyen emészthető, dallamos, változatos zenét vonultat fel.


Manna sound


A manna hangja. Az igazi ínyencek kifinomult ízlésének is nagy kihívást jelentenek korunk zenei fúziói. Ma már minden keveredni képes mindennel. Régi hangulatok a modern elektronikával, elfeledett dallamok kapnak új ruhát és az összeférhetetelen, baráttá szelídül a technika keze alatt.
A "lounge" eredetileg nem zenei fogalomként született, mégis a muzsika nagy olvasztótégelyében keresve sem találhatnánk jobb körülírást. Ellazít és kikapcsol. Nem pörget, hanem elgondolkoztat, értéke maga a harmónia művészete. Nem háttértartalom, él, jelentése van, pont annyit ad, amennyit kíván a nyugalomra vágyó fül. 


Nem tolakodó, mégis kiáll az igazáért.


A hely gasztronómiai tematikájához illeszkedik a zenei világa is. Egy csipetnyi Budapest, Párizs és Róma, mind- mind ott bújnak meg egy-egy sarokban és csak a pillanatra várnak, "ha összecsendül két pohár".
Minden este más zenei formációk, dj-k és zenészek állnak a keverőpulthoz. Bossa, Jazz, Trip- hop, Nu- jazz, Easy tempo... Stílusok. Akár a színek, a belső tér, a fények, a vár beszélő falai. Egy elkapott pillanat a múltból, egy kacsintás a jövőbe. Csupa harmónia és emoció. Ez a Manna hangja. A lemezjátszók mögött a magyar elektronikus zene krémje gondoskodik az önfeledt pillanatokról.


Partnereink


Bistro Reklám
Budapest Bank
CIB Bank
Deutsche Leasing
Congress Line
Duna TV
Event and More
Késői Szüret
Leasplan
Microcosmos
Pesti Est
Porsche Hungária
Rádio Café
Roxer
Samsung
Unicredit
Wallis Rt

További képek

Nincsenek megjegyzések: