2009. december 23., szerda

Rio és Zöld Pardon: a parkot végképp eltörölni

A Goldmann György park halála
A Rio és a Zöld Pardon a Petőfi híd budai hídfőjénél

Molnár Gyula, MSZP, polgármester, Cafe del Rio, Zöld pardon, Goldmann György tér, Petőfi híd,  XI. kerület,  Újbuda, Buda, Budapest
Molnár Gyula, MSZP, polgármester, Cafe del Rio, Zöld pardon, Goldmann György tér, Petőfi híd,  XI. kerület,  Újbuda, Buda, Budapest
Molnár Gyula, Cafe del Rio Cím: 1117 Budapest, Goldmann György tér 1, északi oldal, Hungary‎ Tel: 06 30 297-2158‎ Buda, Budapest, Cafe del Rio, Goldmann György tér, Molnár Gyula, MSZP, Petőfi híd, polgármester, XI. kerület, Zöld pardon, Újbuda   Zöld Pardon Étterem és Szabadtéri Szórakozóhely Cím: 1117 Budapest, Goldmann György tér, déli oldal. Tel: (1) 279-1880Építsünk be minden zöldterületet/közterületet, lehetőleg kocsmával.

Budapest zöldterületeinek beépítése Molnár Gyuszi újbudai polgármester kerületében is szívmelengető ütemben halad. A Cafe del Rio és a Zöld Pardon eleve az engedélyezett terület többszörösét használta eddig is, az utóbbi években viszont télire sem bontják le "ideiglenesnek" beállított tákolmányaikat. Kerítés, szögesdrót, bazd meg a közterületed, nép. A ZP a kezdeti időkben még újrafűvesítéssel is bajlódott a szezon végén: mára költségkímélő módon az egész vurstli télire is elbontatlanul a néhai parkban terpeszkedik. Nem korrupció, oh, nem, nem pénzelik ezek Gyuszinkat és a helyi önkormányzat egyébb parazitáit.

Cafe del Rio
Cím: 1117 Budapest,
Goldmann György tér 1, északi oldal, Hungary‎
Tel: 06 30 297-2158‎
honlap: www.rio.hu
A város talán legtaplóbb beeresztői, aranynyakörves gengszterek, erős surmószag.

Zöld Pardon Étterem és Szabadtéri Szórakozóhely
Cím: 1117 Budapest,
Goldmann György tér, déli oldal.
Tel: (1) 279-1880
Honlap: www.zp.hu
Korhatásos gimisek és Gyurcsány Ferenc egyik kedvence, muhaha






Melegen ajánlott a témában: vastagbőr, index, Újbuda blog, rio-zöld pardon feketén-fehéren (a korrupció kronológiája), korrupció figyelő, index a Rio rasszizmusáról és orkszerű kidobóiról (probably the worst assholes in the city)

Képeink néhány napja készültek, kivéve Molnár Gyuszi arcképét: azt a hvg oldaláról loptuk.

Bojkott?


Buda, Budapest, Cafe del Rio, Goldmann György tér, Molnár Gyula, MSZP, Petőfi híd, polgármester, XI. kerület, Zöld pardon, Újbuda

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most komolyan. Jobb lenne ott egy (minden bizonnyal kutyaszaratónak használt és elhanyagolt) picurka parkocska, minden irányból forgalmas úttal körülvéve? Nézd meg, hogy a lágymányosi híd felhajtójában mi van. Jobb lenne, ha ott is az lenne? A rio és a zp fiatalok ezreinek szerez örömöt nyaranta (igen bmeg, olyat is, ki vagy te hogy elítéld), én is nem egy quimby meg beshodrom koncerten voltam már ott, és egyszerűen dühítenek azok az emberek, akik Budapestből nagymama várost akarnak csinálni! Azt pedig konkrétan leszarom, hogy jogilag rendben van-e.

BB írta...

teljesen igazad van. A Városliget is kurvára el van hanyagolva, betonozzuk le és csináljunk kutyaszarató park helyett egy gigantikus kocsmát. Sok ifjú és kevésbé ifjú fog örvendezni, ráadásul nem lesz kérdés, hogy miért vannak elhanyagolva a közterületek Budapesten.

Névtelen írta...

Ezt a szar demagógiát. Szerinted komolyan egy kategória a kettő? A ZPRió parknak alkalmatlan helyen van, forgalmas, kicsi, ráadásul egy nagyobb, valódi park közvetlen szomszédja. De még ha nem így lenne is fontosabb a városnak a fiatalok szórakozása, mint egy talpalatnyi zöldfelület.

Amúgy pedig a városliget egy zpnél nagyobb területen van leaszfaltozva, hogy gyakran részeg ifjak örömét szolgálja, és ezt a területet úgy hívják, hogy PECSA.

BB írta...

Kedves Névtelen, megint űbeletenyereltél az aranytojásba! És megint igazad van! Igazságba születtél! Ahogyan ráélaselméjesedtél: ZP és a Rió parknak alkalmatlan! Kocsmának annál inkább!! Még több kocsmát! Például a kérod is alkalmatlan homo sapiens barlangjának! Oda is aszfaltozott szabadidős bulihelyet! Vágjuk ki a fikuszaidat! Aszfaltot a cserepeidbe! és még több alkoholt! Még több pénzt Gyuszinak (mégha téged személy szerint nem érdekel, h jogilag rendben van-e a korrupció). Éjjenek a fiatal alkeszok, lehetőleg nálad, a kertedben.

Névtelen írta...

Látom az érvek elfogytak ;) Vagy inkább nem is voltak soha.

BB írta...

hasonló a véleményem

Eltörölték a ZP és a Rio bírságait írta...

A Zöld Pardon és a Café del Rio budapesti szórakozóhelyek bírságának eltörléséről közöl egész oldalas cikket a Magyar Hírlap a keddi számában.

A lap emlékeztet arra, hogy a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő két szórakozóhely tulajdonosainak - a Magyar Hírlap értesülése szerint - több mint egymilliárd forintot kellett volna külön megfizetniük a XI. kerületi önkormányzatnak azért, mert jóval kisebb terület után fizették a díjat, mint amekkorát használtak.

A Magyar Nemzet cikke szerint a kerületi önkormányzat a bírságot mindkét szórakozóhely esetében elengedte. Ugyanakkor - írja a Magyar Nemzet az index.hu-ra hivatkozva - az Egyenlő Bánásmód Hatóság korábban a Café del Riót ötmillió forint bírsággal sújtotta, mert a látogatók egy részét bőrszínűk, illetve faji hovatartozásuk miatt nem engedték be a szórakozóhelyre.

PP írta...

Pár éve egy szórakozóhelyen a fémérzékelő kapunál kirakatták velem a cuccaimat. Mikor átértem, Zsírnyak László épp sztoriban volt, röpültek az "attak"-ok és "baszdmeg"-ek. Ez mit sem zavarta abban, hogy a tálcán utolsónak hagyott pár száz forintnyi aprót komótosan felmarkolja és a zsebébe csúsztassa, gondolom kapujatt gyanánt... Teljesen szürreális élmény volt, mert fikarcnyit sem próbálta palástolni tettét. Neki az járt. Amikor finoman jeleztem, hogy bizonyára szétszórtságból elrakott valamit, ami az enyém, testületileg kiröhögtek, mintha csak a házszabályt nem ismertem volna. Így szóltam neki, hogy lesz szíves a főnökét értesíteni. Ezután életemben először a testi épségemért futottam...

BB írta...

bővebben?

Névtelen írta...

inkább a Riót kellett volna bezárni, mert oda tényleg csak létszámfölötti férgek jártak

Névtelen írta...

Gyere kislány, gyere:
a Disco Club-ban szól már a zene:

http://www.facebook.com/groups/295966290454338/
Club Play (A belbudai MSZP/LMP közeli drog-ingatlan-diszkó maffia ügyeiről)
Nagyon takarítgatják a Play falát, de azért érdemes néha ránézni, kellemes kis csevelyek alakulnak ott a maffiával:

http://www.facebook.com/events/295933970453889/

K. írta...

megnezzuk, megnezzuk, koszi