2009. december 16., szerda

Gyurcsány a Rózsadombon

Gyurcsány Ferenc, Sebestyén Aladár, II. kerület, miniszterelnök, Szemlőhegy utca 42, Gyurcsány Ferenc, Káderdűlő, Rózsadomb, Sebestyén Aladár, II. kerület, miniszterelnök, Szemlőhegy utca 42,  Budapest,  Magyarország,  miniszterelnök, Apró, Dobrev Kláracím: Budapest, II kerület, Rózsadomb, "Káderdűlő"
Szemlőhegy utca 42

Becsengetünk, majd elfutunk. Talán ideje lenne egy sorozatot indítani a politikusaink és egyéb tolvajok kéróiról. Semmi irigység, éjt nappallá téve értünk dolgoznak, megérdemlik.

Hideg van, ooo, karosszékes turistaként elnéztünk exminiszterelnökötök rózsadombi villájáig, a nyilas, a kommunista, majd a vadkapitalista zabrálás örökségébe. Ebben a zsidóktól ellopott villában lakik az Apró-Dobrev-Gyurcsány banda, Magyarhon főantifasisztái. Az ilyenek miatt lett az antifasizmus a tolvajlás és a hazugság színonimája, az afrikai rendőrállamokra utaló pikáns mellékjelentéssel.

Sötétített ablakú, titokzatos kisteherautó és Gyurcsány Ferenc dohányzó lakájai. Figyelnek és védenek. Az erődszerű rablótanyából csupán egy nagy fal látszik az utcáról, a belső szépségek megtekintéséhez létra vagy forradalom kell. Mindenesetre nagy ugrás Gyurcsinak a gyerekkori egyszobásból, mindig jó orral megszimatolta a lehetőségeket (jelen esetben kirúgta előző feleségét, hogy becsüccsenhessen a jóba).

Lesznek mejd beltéri fotók is, ha sikerül bemászni a hatalmas kerítésen. Ha hosszabb ideig nem frissül a blog, akkor elszállásoltak a villa privát sittjére, ahol id. Bayer okl. pedikűrös és ügyvéd mosolyogva nézegeti a körmeinket.



"Legkésőbb a válságra beérett a szélsőjobb vetése"

Dehát nem vetettek, az MSZP és az SZDSZ vetett, pontosabban festett, mégpedig "fasisztaveszélyt" a falra. Namost ezek a karikaturisztikus ballib falképek, lemásztak onnan. A magyar szélsőjobb ideológiáját teljes mértékben meghatározza a magyar ballibek "fasizmusról" vallott elmebeteg elképzelése. Gyakorlatilag a magyar szélsőjobb egy nagy dacos lázadás, amely során a gyűlölt ellenség ellenségképét öltik magukra, abból kiindulva, hogy ezek ettől rettegnek, tehát ez egy erős ethosz lehet, ami alkalmas ezek elpusztítására. Amiben ugyan tévednek, hiszen az ún. "fasiszta" csak egy a valóságtól végleg elszakadt törpepárt elmebetegjeinek agyréme és nem valódi, erős pozíció a politikában.

Ha az SZDSZ ámokfutása nem mérgezte volna meg a közéletet, akkor a magyar szélsőjobb is teljesen jelentéktelen és legfőképp más lenne.

Az emberanyagban mérhető legnagyobb lökést a szélsőjobbunk 2002 után kapta, mivel a koala akkor azonosította a legnagyobb hangon a hatalomátvételük ellen tiltakozni merészelő akkor még mérsékelt jobboldaliakat a mítikus "fasisztákkal" és ekkor, sodródott át az országot a ballibeknek odalökő tutyimutyi FIDESZ-ben csalódottak tömege a szélsőjobbra.

Nincs autochton vetés, reakció van. Mégcsak saját diskurzus sincs, a szélsőjobboldal máig a ballibek diskurzusában foglalja el az ún. "fasiszták" helyét, nincs öndefiníció se, csak ellenállás a joggal gyűlöltel szemben.

A társadalmi önvédelem és önkontroll azért nem alakulhatott ki, a szélsőségesekkel szembeni diskurzust a ballibek, különös tekintettel a leghangosabb kis szélsőséges csoportra, az SZDSZ-re, -mert az MSZP csak annyi szerepet játszott ebben, hogy a baloldalt an blokk kimentette a szélsőségesekről szóló diskurzusból- kisajátították és józan önvédelem helyett gátlástalanul jajjveszékelő, bőröndcsomagolós európasegíccses "fasisztáktól" való rettegéssé alakították. A magyar demokrata az, aki fél, ahogy itt valamelyik publicisztikában zseniálisan meghatározták. Ebben a környezetben, ahol az értelmiségnek és a médiákban kötelező volt barna esőt vízionálni és az éppen elkúró hatalom védelmében úgy feltüntetni a jelentéktelent, mintha a legjelentősebb probléma lenne társadalmi ellenállás a szélsőjobbal szemben nem, ellenben a szélsőjobb ellenállás a ballib hatalommal, annak fennen hangoztatott félelmére alapozva létrejöhetett.

A szélsőjobboldal apja az MSZP, anyja az SZDSZ volt, a születésnél a ballib ellenőrzés alatt álló médiák segédkeztek és a ballib értelmiség nevelte fel azzá, ami most túlnőtt rajtuk. Az egyetlen magyar párt, amely önérdekből mindent megtett a szélsőjobboldal helyén kezelése, tehát partvonalon kívül tartása érdekében a FIDESZ volt, mert egyedül nekik nem volt szükségük a "fasisztaveszélyről" szóló mumusra. Ez valahogy így fog bekerülni a történelemkönyveinkbe, ha azokat józan emberek és nem a mai szélsőségesek leszármazottai írják. (blogen)

Véletlenül pc korrekt módon: a nemzet másik büszkeségét, liberális -polgári-népnemzeti-kádárista-közép-szélső-diktátor-szőlőbányász-etc. Orbán Viktor Cinege utcai kéróját meg itt nézegethetitek meg. Csak semmi irigység, ő is értetek dolgozik.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyurcsánynak pedig a seggem bűzös terhét küldöm karácsonyra.

Névtelen írta...

Hoffi szavaival: "Magyarországon az egy főre jutó bunkok száma: kettő!