2010. június 1., kedd

Budavári kalandtúra: 20000 forint pótdíj 3 óra parkolásért

Budavár,  Budapest, blog,  I. kerület,  1. kerület,  Várnegyed, Vár, Buda, Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás, pótdíj,
A neten keringő elégedett látogatóink élménybeszámolóiból szemezgettük. A düledező, kátyus Várból jelentjük, a turistalehúzós éttermek gettójából, ahol még a Halászbástyán való bámészkodásért is pénzt kér a pénzéhes önkormányzat.

Hogy kell megszívatni egy külföldi látogatót 3 órás parkolásért a Budai Várban.

Kocsival mentunk fel, követve a GPS-t. Vettünk egy jegyet a soromponal és kb. 3 óra utan 19200 Ft-ot kellett fizetni, mikor kimentunk, mert hogy rossz helyen mentünk be! A pofámrol lesült a bőr, mert azért ez egy rablás! Mondanom sem kell, hogy a kanadai ismerősöm sem volt elragadtatva ettől az aljas huzástól. Soha többet ide nem fog jönni még egyszer!

How to sucker a visitor to Budapest to pay a $90 dollar parking ticket for 3 hours of parking in the Castle district! Shame on you Budapest, Budavari onkormanyzat! Don't even try to take your car up there!

Tovább:

Lángoló Ikarus, mint turisztikai látnivaló + Mohamed Lalét emléktáblája + Ybl villa + Macskakő: Unikum jéggel + Design Center: a Budavári Palota felvonója + a Raiffeisen Gödör + Piknik Huszár: Panorámás gödör kezdő zenekaroknak + Hattyúház: kőbánya + Hattyú kocsma + Városfal vendéglő: az unszolós pitiáner + Le Jardin de Paris: magyarosch francia lehúzás + Omladék + Forma 1 bemutató a Vár kátyúin, Palikkal súlyosbítva + giccsparádé: az Ábrahám "Galéria" + Várfok Borozó + Raiffeisen gödre másodszor + Már omlik a Raiffeisen gödre: az osztrákok végre lerombolják Budavárát? + a Ruszwurm cukrászda + a Csillagszemű táncegyüttes + Budavár buszroncsai + a Vár galambjai (videó) + az Ybl Bazár romjai + francia utcabál + Batthyany téri vásárcsarnok: helyet a Sparnak + Korcsma a Hattyúhoz, Jordán Tamással + Móri Borozó: ittragadt dzsuva a hetvenes évekből + Boratórium, Mátra borozó + Etelka a Mátrából + Peter Marcus Apátsági Belga Söröző + Lakjon az Alagútban (reklám) + Úrvezetők számára a buszsáv használata tilos + az Alagút fölött, a semmi ágán ücsörögve + a budai rakpart szélesítése + Alagút-Gyalagút (a Zöld Fiatalok elfoglalták az Alagútat) + Az Utca Legjobb Kocsmája, Ugorj Be Egy Pohárra + Gösser Vitéz Söröző

Nincsenek megjegyzések: