2010. június 12., szombat

Kovács Ákos buksijának simizése (drflash internyú IV)

Ákosh, Ákos, Budapest, Kovács Ákos
Kovávs Ákos, Orbán, DrFlash
Figyu, Miki, ippeg most, itt a retyón, a szorulásommal küszködve merült fel bennem: ezt az Ákos nevű önfényező péniszt & önismétlő rémunalmat egy magára valamit is adó ízlésű világban nem kellene falhozállítani? A szenvedő emberiség nevében. Önvédelemből.

Ákosh, ez a farrángató buziféreg szívós munkával az ország szégyenévé nőtte ki magát. Nincs az a fékevesztett mocskolódás, amely ellensúlyozni tudná ennek a szarbamártott rühes patkányatkának a létezését! De én hősies elemző munkával megpróbálom a lehetetlent, eme undorító papucsállatkává szikkadt véglény tudományos igényű kielemzését. Maradjunk a száraz, szigorú tényeknél.

Rühedék, a lapostetű egy nyálkás, ködös reggelre ébredve azt a nagyon fontos és igen bonyolult kérdést tette fel magának, hogy ha annyi sztár létezik ebben a tetves világban, ő miért nem az? Megforgatta a pofájában erre a kívánatos gondolatra lepedékes, valagnyalásra termett undorító nyelvét, nehogy a büdös nyála rácsöppenjen a szőnyegre, és újabb lyukat égessen rajta. A rádióból a Depöcs Mód együttes vernyogott éppen, ennek a lótetűnek az aktuális kedvence. Reccsentőset fingott elégedettségében Ákosh, miközben sorvadt lelkében azonosult a tahótrió énekesével. Óh, mily jó lehet hírösnek és gazdagnak lenni a hozzám hasonló férgek zenei elbutításával! – sóhajtotta a kretén. - Én miért is ne tunnám megcsinyáni?


Ákos, Ákosh, Kovács Ákos, BudapestÜzletileg tanulmányozta szarevőnk a sztárrá válás gazdasági lehetőségeit a Marx Károly Űberközgáz egyetemen, alakított két másik faszszopóval egy Depöcs Mód utánzatzenekart a rendkívül szellemes Bonanza Banzáj néven, és felkapaszkodott a divathullámra. Amikor Depöcsék mocska divatilag lecsengett, önállósította magát fingagy, és elkezdte végeláthatatlan, szentimentálisan ostoba, kártékonyan butító szövegömlenyeinek gyártását, gondosan építgetve pénzügyi és médiakapcsolatait. Minden rádióból ömlött a fosa, ott és annyit koncertozott, ahol és amernnyit csak nem szégyellt, közben vidáman kaszálgatta elbutított rajongótábora kövér pénztárcáit. A nemzeti lantosság hasznát felismerve a jobboldalra is átkolbászolt, gyorsan és brutálisan kinyalta az adott politikai vezető (Orbacsek) valagát, felvette a kemény hazafi pózát, jól jövedelmez az is rohaggyonmeg, napjainkban pediglen nem átall kilenc (!) millió forintot elkérni egyetlen koncert néven illetett ganajgolyó görgetéséért!

Büntetési javaslatom Ákoshnak a CIA által a Gestapótól átvett módszer alkalmazása: a saját fingszagú számait hallgassa a végtelenségig, nyakig belesüppedve egy rajongói által teliszart trágyadézsában.


A bizonyos körökben méltán népszerű Bosszú Népe:


meg egy rajongói feldolgozása a Bosszú Népének:


Mikor a Kovács Ákos nevű pozőr még a Depeche Mode utánzásával kereste pénzét (Bonanza Banzai)



kapcsolódó bekarcolások, bátrak előre, nem kell félnetek

I. Flash: Az interjú első részében Kongó Müller Péterről (született Müller Péter Sziámi) látható egy Miki által készített paparazzi fotó, amelyen a Mekibohóc küllemű sznobbercsótány megkúrja a kocsija kipufogóját + sikamlós részletek. Ugyanitt arról hallunk-olvasunk zaftosakat, miszerint a pletyók szerint Pajor Tamás(cenzúra) Ez a faszorrú főantinácista zsebesripacs Gyurcsánycsótánymondjonle és a zsidócigánynéger szőlőbányász Orbánhólyagpatáshitler tényleg leszopta egymást egy titkos légyotton? No és melyik volt közülük a lány pucsításügyileg? Geszti Péter is kap az arcába. Tereskova és Karafiáth "megfogtamgyurcsányseggét" Orsolya is szóba kerül.

A II. részben DrFlash Lovasi András Kossuth-díjáról és Gerendai "Fossziget" Károly Miselin-csillagos étterméről nyilatkozik egy pukkanósat.

III. Flash: Vikingó kirúgásának és Buppa lepofozásának igaz története

Bónusz: Ákos dedikál a saját borozójában (ami elől a szervilis önkormányzat elköltöztette a villamosmegállót, hogy ki tudjanak tenni a várakozók helyére néhány asztalt. Hajrá, Fidesz, hajrá, Magyarország)

56 megjegyzés:

.................................................................. írta...

egyszer elküldte gyónni a komplett zenekarát, mert azok bebasztak, juj))))))))))))))))))))))))))

koboldgyilkos írta...

dögöljön meg a kurvaanyja annak a vadbarom parasztnak aki ennyire magyargyűlölő mint a cikk írója. ez szarházi nulla szeretettel és tisztelettel. örökké magányosan az internet előtt egy üveg kannás borral fogod leélni hátralévő nyomorult életed és abban leled a legnagyobb örömöd ha tőled 1000szer értékesebb embereket megpróbálsz bemocskolni...végtelenül primitív mód. egyszerű geci vagy. és mától halál fia.... azért írtam így, hogy felfogd megértsd. ez a te szinted...

BB írta...

hehe, kedves Koboldgyilkos, úgy látom, h éjjel háromkor felszakad a slejm a nagy magyar lélekről, az x-ik lityő kannásbor után :)

Névtelen írta...

koboldfing te kibaszott buta szardarab vagy

Névtelen írta...

ákos szereti otthon a fingját szagolgatni talpaspohárból :)

koboldgyilkos írta...

nincs értelme vitázni veletek. majd rájöttök.... szégyentelen gerinctelen "emberek" :(

BB írta...

dede, Kobold. Írj Ákosról egy jó védelmista posztot, baszki, kiteszem a blogba :)

Ki ez az Ákos? írta...

Ákos nevét a szádra ne vedd, mert szaros leszel

BB írta...

http://legnyomasztobbemberek2011.blog.hu/page/2

Viktor írta...

Nem tudom ki írta ezt a cikket. De undorító. Ákos az egyik legnagyobb és legelismertebb előadója ennek az országnak és ezeket nem én találom ki hanem puszta tények. Csak sajnálni tudom a cikk íróját és azokat akik egyetértenek annak szellemiségével.

BB írta...

mészte fasztszopni az opportunista köcsögbrigádba, Viktor, apádanyád is szolgalelkű volt? tAPSIKA, TAPSIKA, együttbégetés?

Névtelen írta...

Látom nem sok rajongód és támogatód van ezen a szenny honlapon. Azon felül hogy mentálisan defektív vagy, biztos vagyok benne, hogy apukád sokat nyitott rád a szobácskádban, amikor anyud már elaludt, pusztán azért hogy játszadozzon veled és a kukiját a szádba tegye. Először még azt hitted, hogy a "van kalap - nincs kalap" :) egy szuper tök jó játék,de amikor a száddal kellet ezt eljátszani, akkor már nem is tetszett annyira. Biztosan ezért alakult ki a gyűlöleted, ami a csontvelődet is átitatja. Ezért szorítunk neked hogy megjavulj. Kis gecistészta vagy semmi több. :)

BB írta...

Háj, Névtelen! Mi wtf az a "mentálisan defektív", csak nem a Scherlock? Ez az apukás-szekszes téma engem is érdekel, részleteket akarooook, esetleg ha fotóitok is vannak...

Névtelen írta...

Látod BB magas labdákat dobáltok. Az olyan emberek, akik kedvelik Ákost, értik is a munkásságának az irányvonalát, személyének akaratát. Ti ehhez még kicsik vagytok, de lesz egy pillanat az életben, amikor rájöttök....

Amúgy.. miért éppen Ákos? Miért nem Bródy? :)

Az legalább énekelni sem tud és baloldali buzi. :)))

BB írta...

Brody is egy kiérdemesült szaralak, Bizottságtól Artisjusig, érik neki is a szar már a vödörben

BB írta...

azé egy kis bródizás már előfordult errefelé is http://belvaros.blogspot.com/2011/01/tuntetes-sajtoszabadsagert-helyszini.html

Névtelen írta...

Ezt a hányadék szemetet aki megírta ... fujj. Gondolkozzál és értékelj valamit ami legalább nem büdös, mint a saját sz@rod... mást úgyse érzel

Klapanciusz írta...

Ki ez a Ákos? Valami szórakoztatóiparos dalnok vagy a Magyarság Vezérlő Csillaga, aki önismétlő, giccsbe mártogatott közhelyeivel megóvja a hülyéket a gondolkodástól? A Bosszú Népe azé' odabasz, mi?

Vic írta...

Ti nem vagytok normálisak. Nem vagytok azok esküszöm. Valamelyikőtök ikon? Jah nem csak Ákos az... szart nsem értek hülye buzi parasztok... fúj, Hánynom kell tőletek,ti szartalicskák... -,-"

Vic írta...

Ti nem vagytok normálisak. Nem vagytok azok esküszöm. Valamelyikőtök ikon? Jah nem csak Ákos az... szart nsem értek hülye buzi parasztok... fúj, Hánynom kell tőletek,ti szartalicskák... -,-"

Klapanciusz írta...

te meg lehangolóan ostoba vagy, Vic, alapvető problémáid vannak nemcsak a szövegértéssel, hanem szimplán nem értesz magyarul.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:
Ikon, kis kép a számítástechnikában
Ikon, fára festett kép a festészetben
Ikon, szemantikai fogalom

szky írta...

Meg kell hagyni; fenomenális stílusa van a cikk írójának. Gratulálok a teljesítményhez, túlstilizált gyúnyiratnak is nevezhetném az alkotást. Néhányunkat megmosolyogtatja, felháborítja, esetleg eszeveszett vulgaritára késztetnek eme sorok és Narcissus védelmére kelnek, mintha elemi szükségletük volna. Őket kevésbé értem meg mint a cikk íróját, aki továbbra is csillogtató tehetségről tett tanúbizonyságot barokkos és gyakran vulgáris körmondataival ua. él a provokáció eszközével, ahogyan Ákos is él vele. Á. szimpatikus művész lenne (maradhatott volna), ha nem ragadja el őt önmaga tükörképe:

"Apró istenek
sápadt szentek (...) Magukban hisznek Semmi másban (...) A népszerűség csúcsain járnak
Könnyen nevezik magukat sztárnak (...) Hamis a mosoly a hatalmas arcon
nem vagy még túl az utolsó harcon
Hát küzdj meg magaddal és próbálj győzni
Legyél képes a szemükbe nézni
Az érinthetetlen senkiknek..."

Kár, hogy megfeledkezett ars poetikájáról a zenemű Homérosza, aki - főleg az utóbbi időben - valóban nem tudja kellő alázattal és méltósággal viselni önnön sikerét. Ez a legsajnálatosabb dolog talán, hogy kedvelői ilyen módon kell kiábránduljanak belőle, ha nem is végleg, hiszen megmaradhat egy vigszataló, ám keserű ambivalencia.

BB írta...

Végre egy színvonalas hozzászólás! 1etlen nagy kár, hogy nem értem a sok külföldi szó miatt :(

Névtelen írta...

irigy balfasz egy majom vagy minden esetre cikkíró kisköcsög.
de felháborodásod ellenére tisztelhetnéd inkább győzikét, kelemen annácskát vagy pákót dicshimusszal. rohadnátok le mind sárgárafosottgatyás köcsögök, savanyú a szőlő mi??? na csak éjjenezzétek a fent említett sztárjaitokat

Névtelen írta...

Ákos-Be lettél oltva

"Ez nem én vagyok,
Ez nem mi vagyunk,
Így aztán mindegy,
Hogy áldás vagy átok
Hogy torzan látják a nagyvilágot
Egyes újságokba író srácok,
Nekem sok a dolgom
Én nem érek rá,
Így hát mindegy,
Hogy mit is szóltál,
De csak akkor ítélj,
Hogy én ki vagyok,
Ha egyszer tudni fogod,
Hogy Te kicsoda voltál. "

Sok sikert a felfogásához.:)

BB írta...

Köszönöm. "Be lettem oltva." Hatalmas szövegírói tehetség ez az Ákos, tsak kár, h nem tud magyarul. Ettől még lehet akár álamelnök, ha szorgosan pucsít Orbánnak.

Lábfej Kón írta...

Szerintem Ákost a saját zenei taknyával töltött kondérban fogják főzni a pokolban

Ákos mondjon le! írta...

50 millióért lép fel Ákos a Szigeten?

Budapest — Sok év győzködés és egyeztetés után végre megállapodott a Sziget Fesztivál és Ákos: a rendezvény nulladik napja idén a zenészről szól majd.
Hirdetés

Szakmai berkekben már-már legendásnak számít, hogy az ezen a héten Kossuth-díjjal elismert Ákos eddig olyan feltételek mellett vállalta volna csak el a fellépést, amit a Sziget nem tudott teljesíteni.


Idén Ákosé lesz a nulladik nap a Szigeten


– A rá jellemző profi látványtechnika és a show miatt Ákos mindig is ragaszkodott az esti, főműsoridős nagyszínpadi fellépéshez – mondta lapunknak Gerendai Károly főszervező. – A Sziget viszont egy nemzetközi fesztivál több tízezer külföldi látogatóval. Ákos egyértelműen az egyik legnagyobb magyar sztár, a külföldiek viszont sajnos nem ismerik őt.

Kapcsolódó cikkek

Ötmilliárd forintért eladják a Szigetet
Gerendaiék nem érzik a válságot
Új fesztivál Gerendaiéktól
Ezért lett idén Ákosé a nulladik nap, amiért a szóbeszéd szerint a Sziget meglehetősen borsos árat, 50 millió forintot ad majd a zenésznek.

– Pénzről a szerződés szerint nem beszélhetek, de annyit elárulhatok, hogy a gázsi közel sincs ekkora – cáfolta Gerendai a híreket, annyit azonban elárult, hogy a kialkudott, valóban nem csekély összeg a teljes produkció költségét fedezi.

B. Á.

Carter írta...

Nézzétek én ismerem Ákost, volt szerencsém vele eltölteni két teljes napot (már hallom, ahogy olvasod ezt: úúúú te szegény) Reménytelenul hisztis fajta, az az igazi hisztis pasi, rá kell hagyni. De ő egy igazi ember. Sose meséltem a múltamról és magánéletemről idegenekenek, ő viszont rákérdezett a dolgokra és türelmesen végighallgatott, pedig még saját magamtől is hülyét kapok. Teljesen megváltozott róla a véleményem, ő egy vallásos, családcentrikus és érző ember, aki segített nekem (nem tartoznak rád a részletek) bocs már, hogy néha egy leheletnyi tájszólással beszél, de te meg paraszt vagy.... úúúúúhhh shit, ez sértés volt a parasztokra nézve. Én tudom, hogy vannak emberek, akik nem 100asok ( te mélyen alatta vagy) és hülyeségeket gondolnak/mondanak, de akkor legalább ne nyílvánosan, közfelületen tegyék. Pourqoi vous ne faire l'amour avec toi? C'est vrais, je pense. Couchez-vous et TAIS-TOI!!!
magyarul nem lett volna szép.
Inkább nem fenyegetlek azzal, hogy biokémiát tanulok, és mivel fogok foglalkozni, mert mire odakerül a sor téged már a kutya se fog leszarni, és a többi Ákos nevű csodabogár világklasszissal röhögünk a mai dühkitörésemen, aminek a lecsengése ez az ártatlan kis poszt volt.

Carter írta...

Uppsssz valamit lahagytam.
1) az a pénz amit a fellépésért kap eloszlik, 4 gyereket nevel( szívvel lélekkel) van zenekara, meneddddzsere, és agy egész stáb áll mögötte. Amit Ákosról hallassz, látsz, az nem csak róla szól.
2) ezzel csak reklámozod őt, ugyanis sokatn megnézik és hozzászólnak, szal a gúglö (hogy te is értsd) már számításba vette a látogatottságot (elég szerény szám, akkora mint a te kispolszkid)

Klapanciusz írta...

Köszi, Carter, nagyon tanulságos volt. Szar zene, de rendes ember :)

Névtelen írta...

aljas seggarc

Névtelen írta...

BB..mielott te barkit is gorcso ala veszel elotte gyakorolj egy kis onkritikat. Ilyen idetlen sarga hibbant nadrag egy ertelmi fogyatekosnak sem all jo a legnagyobb joindulattal sem. Mondjuk az oltozkodesi izlesed sok mindent megmagyaraz..

BB írta...

Kedves Névtelen, ostoba kommentek helyett inkább szagolgasd Ákos féknyomos alsóját.

BB írta...

Bela Horvath hámost hogy mondják azt angolul, hogy a birkákat szeretem?
8 minutes ago · Like

Adonyi Eniko Akosh?:)))
6 minutes ago · Like

Névtelen írta...

Én - komolyan mondom - én egyszerűen NEM ÉRTEM ezt a szöveget. sajnálom, de ilyen primitív mélységekbe én nem akarok, de ha akarnék se tudnék lemenni. Mi ez? És ki az, aki csak úgy fogja magát, és ilyeneket ír? Számomra ez megfoghatatlan, hogy mért jó leállni mocskolódni egy elismert zenészen. úgyhogy kérlek, kedves szövegíró, vagy bárki, aki ezt érti, magyarázza már meg nekem okosan, reális érvekkel, hogy mért jó ez!!! köszi!

Klapanciusz írta...

Én inkább Lagzi Lajcsit hallgatok

Névtelen írta...

Nemtom bebizonyittani, hogy nem vagyok robot :(
Biztos evégett bírom a rettenetes magyargyűlölő mocskolódást szívéjesen olvasni örömmel, mer nincsen bennem tisztelett!

BB írta...

miért magyargyulolo kirohogni egy kozhelyeken kivul mast irni keptelen dusgazdag nepbutitot?

Lányhuszonkettő írta...

Ahhoz képest, hogy sikerült egy teljes oldalt összevakarni nagy nehezen, hogy cikknek lehessen nevezni, körülbelül egy mondatban össze lehet foglalni a tartalmát. A többi értelmetlen halandzsa valami bespeedezett óvodás szájából, aminek köze nincs a cikkhez, de hát ha már semmi értelmes nem jutott eszünkbe, azért mégiscsak "mutassuk meg Ákosnak". Kár, hogy ezen csak röhögni lehet, ezt a cikket még szarnak se lehet nevezni, mert azt az ennél jobbakra szokták használni. Amúgy meg, ha már annyira ki lett oktatva az a másik észkombájn az "ikon" szó jelentéséről, akkor nem lenne gond, ha a cikk sem olyan szavakkal lenne tele, ahol pont kinyílt a szótár. Jah, amúgy nem védem én Ákost, csak az értelmi színvonalat próbálom. Lehet, hogy a depesmód színvonala szar, de ezé a cikké még annál is nagyon szégyen. písz

Lányhuszonkettő írta...

Jah, egyébként meg nem vagyok keresztény, se konzerv (és nem nyalom Ákos seggét) és sajnos az említett észkombájn nevéhez túlságosan hasonlít a nevem, de az nem én voltam szerencsére.

Ciki dolog is az, amikor valaki dolgozik és kap elismerést érte, meg pénzt is (csak, hogy legyen miért dühöngeni a posztolónak, hátha még szül emiatt 1-2 cikket, amin röhöghetek egy jót) miközben mások csak otthon vakaróznak valami szar kis izé előtt (nem tudom minek nevezzem ezt a blogot vagy mit)

magyargyűlölő mocskolódó Belvárosi Kutyabaszó Blogger írta...

Kedves Lányhuszonkettő, nem kívánok neked semmi rosszat, csak hallgasd tovább Ákos aranyeres erőlködéseit. Mindörökkén-örökké.

Az örvény utolér, vétkezek
Egy ikon oltalma benned ég
Szent fohászból meggyón a vétkes
Félek, a szerelem elmúlt rég
A tiszta varázsló megértő
Lángoló virág tart még ébren
Szép gondolat, szerelmes élet
Eltűnök veled a bús éjben

http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2012/08/09/akos_dalszoveggenerator/

von Tripper írta...

C'mon start the banzai, út a világhír felé:

http://www.youtube.com/watch?v=TPLCdbU0wwo

Névtelen írta...

Üdvözlet. Te szerencsètlen,èrtelmileg ès èrzelmileg fogyatèkos,szerzö. Tisztàn kivehetö az íràsaidbòl hogy te valami irdatlan èrtelmes /hörgös metàl fèle zenèn nöhettèl fel/ ezèrt vagy ilyen okos. Kèpzeld èn màr hat èvesen kezdtem Àkos-t hallgatni /most vagyok 30/ ès tudod ritka hàlàs vagyok ennek az embernek,mert ö mutatta nekem a helyes utat egy normàlisabb tisztàbb èlet felè,te tipikusan az àltalam /csak primkó köcsög magyar/ fèle tàrsasàgba tartozhatsz,úgyhogy fogadd gratulàciómat az èrtelmi szintedet illetöen. Kellemes napot
Dexter

Névtelen írta...

Azta ! Lemagyarozta (primkó köcsög magyar), ahelyett, hogy lezsidózta volna. Hát mik vannak, Bolgár úr ! Még jó, hogy egy kis buzizás azért van benne.

Primkó köcsög belvárosi magyargyűlölő buziblogger írta...

Kedves Dexter, te Ákos-rajongó! A "normálisabb, tisztább élet felé vezető helyes út" mellett Ákos megmutathatta volna a magyar helyesírás alapjait is, ha már egymásra melegedtetek. Egyúttal szólok, csak hogy tudd: a magyar helyesírás nem a zsidók és a ratyik találmánya, csak tessék bátran elővenni az elemista tankönyveket.

Az örvény elcsábít, sóhajtok
Hűséges, bátor, régi tenyér
Vad folytatás, gyönyörű jövő
Bűnösen a hátamhoz ér
A bűnös csábítás hajnali
A jó ígéret felragyog
A háború kiált éltetőn
A bűn béklyója én vagyok
Refr.:

Testeden jéghideg jel
Most már meghalni kell

Névtelen írta...

Érdekes...

Nekem a kedvenc zenei előadom Kovács Ákos. Kedvenc rádiósom Puzsér Róbert. Kedvenc külföldi íróm Stephen King. Kedvenc pszichológusom Csernus Imre. Kedvenc rendszerkritikus értelmiségim Farkas Attila Márton.

Mindegyikről jelent meg az évek folyamán vicc, poén, "gyalázkodás", álhír, paródia, pastiche stb.

Mégsem esek neki az adott "bombakészítőnek", egy olyan, "hogy mered gyalázni a Mestert" mentalitással. Elfogadom, hogy van ilyen vélemény. Ennyi!

Primkó köcsög belvárosi magyargyűlölő buziblogger írta...

kEDVES kRASZNAI, bar pocsek onnek a zenei izlese, azert en halas vagyok, amiert nem kivanja a szerkesztosegunk faszat leharapni.

Névtelen írta...

Kedves Cikk-Író!

Látom, hogy az írás nem mostani, de én pár perce futottam bele. Kovács Ákos a kedvenc előadóm, de nem háborodtam fel a cikken, csak nem értem a stílust. Kritikát megfogalmazni azért jó kultúráltan,mert arra mondjuk odafigyelnek és a túlméretezett valamint teljes mértékben felesleges káromkodás hegyek helyett kiderülhetett volna mi a kritika lényeg. Így az egész csak egy szánalmas fröcskölődéssé olvad össze.. Néha egy jó helyre tett trágár szó nagyobbat üt, mint káromkodás láncok kötőszavakkal. Azt gondolom egy célt ért, hogy a Kovács Ákos név miatt többen néztek be önhöz mint valaha, de még azok akik nem szeretik Ákost csak egy primitiv bunkónak tartják a stílusa miatt. Habár a komment válaszaiból úgy látom cseppet sem érdekli mások véleménye, sajnálom azért, hogy nem tetszését nem tudja intelligens formában kifejezni.

Cikk-Író írta...

Kedves Név-Telen!

Őszinte részvétem, hogy a magyar zenei felhozatalból Ön a dagályos, bombasztikus semmitmondás és politikusokhoz dörgölödzés (közpénz, megvan?! ami a tiéd is) világbajnokában találta meg a szellemi táplálékát. Csak remélni merem, hogy Ön nem kíván szaporodni, mert az amúgy sem a világ élvonalához tartozó magyar IQ-átlag a leszármazottai révén tovább romolna. De lássa szívemet: elmagyarázná nekem egyszerű szavakkal, hogy miről dalolászik a szekönd hend eredetű zenéjével méltán világsztár Ákos pl. a Bosszú népében?

Névtelen írta...

Nos. Ennek az oldalnak az a célja hogy engem/minket - a rajongót/at - ingereljen. Mindig vannak izgága emberek akik a polgárpukkasztásban lelik örömüket. Csak egész nyugodtan! Ő sem hiheti komolyan hogy 24 éve DM, BB és Ákost hallgatok akkor most ennek hatására bármi megváltozik!
Majd gondolok a cikk írójára az Ákos koncert alatt! Szar lehet egy gép előtt egyedül ülni és mocskolódni miközben mindenki bulizik. Ő választotta ezt a sorsot!
UI: Erre most valamit bele köt hogy elinduljon egy oda vissza vita. Gagyi.

A Belvaros Blog Emigrans Szerkesztosege (Dogoljon meg Orban es bandaja) írta...

Kedves Nevtelen, te Akos rajongo! Sajnos szerkesztosegunk emigralt az Orban rezsim miatt, ezert nem tudlak meltokeppen bekenegetni az Akos nevu telefosott bili tartalmaval. Aki Akost hallgat, azt legyalazni sincs ertelme, mert mar elegge megbuntette az Isten Akossal. Isten nem ver bottal, csak Akossal. Hehe. Szoval retardalt vagy, szereted a bloffzenet, a semmitmondo szofosast, a penzszerzesi cellel 25 eve uzott aljassagot. Kivanom, hogy az isten aldjon meg egy kis esszel. Esetleg szedjel retardaltsag elleni gyogyszert. Pusza.

Névtelen írta...

Most mért vagy ideges? Mondtam hogy kötekedni fogsz!:-))

Névtelen írta...

Kedves Emigránsok!
Jó volt a koncert! Ahogy elnéztem, elég sokan voltak. Kevés a remény számotokra. Én azt mondom - jó szándékkal - maradjatok az emigrációban! Az a biztos! Üdv! UI:Küzdjetek tovább ! Hátha!

Unknown írta...

Like

Névtelen írta...

a rettyós tropakutturálatlan kurva anyátokat foshadékok a szarbán végbelében laktok?