2010. június 26., szombat

Lasse Braun húsgyára Bredaban

"Pornography: A Secret History of Civilisation"

Ma a hús örömeivel foglalkozunk, éljen a Fidesz és a nemzetiszínű szájkosár.

Könnyed kis szombat esti szórakozás ínyenc farokverőknek: a legendás Lasse Braun bredai pornógyára: Boschstraat 148, Breda, Noord-Brabant, Netherlands (eredetileg/stílusosan: egy régi húsfeldolgozó). A diplomatacsaládból származó kádergyerek, aki a papájától lopott Corps Diplomatique rendszámtáblával furikázta a filmjeit, nehogy sittre vágják a csúnyaprüd hatóságiak (Franco Spanyolországában, pl.))) Művészpornói eljutottak a Cannes-i filmfesztiválra, a sznobok üdvrivalogva recskáztak, gecifolyam a moziban. Akinek Klaus Schultze (Tangerine Dream) szerzett zenét a videoklippszerű dugássorozatokhoz.

Aki jobban el akar mélyedni a gatyájában témában, az itt találhat látnivalókat: The Countess (részlet, enyhe SM), Hooked (Hook kapitány és kampója), no és a legendás Body Love. Felnőtt tartalom, zsír zenék, kellemes kikapcsolódást. Teggelő hülyegyerekeknek kiváltképpen ajánljuk, addig sem a falakra recskáznak. És Schmitt Pál is végre megtanulhatná a nyelvét rendeltetésszerűen használni: pinanyalásra.

a ma is aktív Lasse Braun honlapja: www.lassebraun.com


Special thnx a Bredaba szakadt Vikinek, aki ebben az utcában lakott csövi korszakában, mikor még a Játszótér nevű kocsmában dolgozott pultosként. A KOCSMÁRA MÉG VISSZATÉRÜNK, OH, NOSZTALGIA. Mikor a 24 karátos Gold Strike pálesszal gyújtottuk be a kocsma teraszán, hajnalban a grillsütőt. Én meg úgy bebasztam, h kihullottak a fogaim. Boldog békeidők, te.

3 megjegyzés:

vikike írta...

és aztán napokig kukkoltál szomoruan a wc csészébe hátha fogat fogsz...

BB írta...

hehe, csendesebben, még 500-an olvassák naponta ezt a kibaszott blogot)))

BB írta...

jó a zene, régi nyúédzs http://xhamster.com/movies/358993/lasse_braun_039_s_body_love_1977_vhs_quality_cult-film.html