2010. június 20., vasárnap

Andante borpatika: a villamosmegálló privatizálása

Hm, vannak egyenlőek és még egyenlőbbek, a rossznyelvek szerint a népszerű táncdalénekesünk, Ákos kibulizta, hogy a borpatikának nevezett drága kocsmája előtti villamosmegállót megszüntessék. Ugyanis a jóember teraszt akart létesíteni a helyén. Van ez így. Dalban elmondott kérelmei értő fülekre találtak a bürokraták özött, pénz persze nem cserélt gazdát, oszt most gyalogolhatnak a környékbeli lakók. Van egy így, Gépszabadság.

Hajrá Fidesz, hajrá Magyarország.

Budapest,  Andante borpatika, Kovács Ákos, nem dohányzó,  Tiffán Zsolt, Urbán Dezső, étterem, Nyitva:  K-Szo: 16:00-24:00  Alapítás éve: 2005  Típus: étterem, borház  Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar  Séf: Lénárt Krisztián  Felszereltség: gyerekszék, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas  Hangulat: családias  Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, átutalás  Étterem szolgáltatásai: terasz, Wifi hotspot, nemdohányzó, vegetáriánus ételek  Parkolás: utcán  Rendezvény fogadása max fő: 55 Különterem max fő: 20  3 fogás átlagára (Ft): 10000  Bor átlagára (Ft): 300  A tulajdonosok – Kovács Ákos, Tiffán Zsolt és Urbán Dezső – nemcsak a borokra, hanem ételeikre is nagy figyelmet fordítanak. A meleg étkek és a hidegkonyha kínálata is a borokat szolgálja, és a borok teljesebb élvezete érdekében nemdohányzó lett a vendéglátóhely. Napi ajánlataik sorában gondosan egymáshoz hangolt ételek és italok szerepelnek. Dilemma esetén a sommelier és a felszolgálók is segítenek a választásban. Mivel nézetük szerint a jó bor művészet, csak a zenéhez, irodalomhoz hasonlítható, ezért rendszeresen fellépőket látnak vendégül a pódiumon.  Tisztelt jegyvásárló! Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat: A rendezvényekre kizárólag az előre kifizetett belépők jelentenek biztos asztalfoglalást. A jegyvásárlók elfogadják, hogy az eseményen az Andante Borpatika honlapja számára kép- és hangfelvétel készül, amelyen a jegyvásárlók is feltűnhetnek, de ezzel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőség felé. KÉRJÜK, HOGY 18.30-IG FOGLALJÁK EL HELYEIKET ÉS ADJÁK LE RENDELÉSEIKET, MERT AZ ELŐADÁS ALATT NINCS KISZOLGÁLÁS! Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!
Budapest,  Andante borpatika, Kovács Ákos, nem dohányzó,  Tiffán Zsolt, Urbán Dezső, étterem, Bem rakpart, Nyitva:  K-Szo: 16:00-24:00  Alapítás éve: 2005  Típus: étterem, borház  Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar  Séf: Lénárt Krisztián  Felszereltség: gyerekszék, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas  Hangulat: családias  Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, átutalás  Étterem szolgáltatásai: terasz, Wifi hotspot, nemdohányzó, vegetáriánus ételek  Parkolás: utcán  Rendezvény fogadása max fő: 55 Különterem max fő: 20  3 fogás átlagára (Ft): 10000  Bor átlagára (Ft): 300  A tulajdonosok – Kovács Ákos, Tiffán Zsolt és Urbán Dezső – nemcsak a borokra, hanem ételeikre is nagy figyelmet fordítanak. A meleg étkek és a hidegkonyha kínálata is a borokat szolgálja, és a borok teljesebb élvezete érdekében nemdohányzó lett a vendéglátóhely. Napi ajánlataik sorában gondosan egymáshoz hangolt ételek és italok szerepelnek. Dilemma esetén a sommelier és a felszolgálók is segítenek a választásban. Mivel nézetük szerint a jó bor művészet, csak a zenéhez, irodalomhoz hasonlítható, ezért rendszeresen fellépőket látnak vendégül a pódiumon.  Tisztelt jegyvásárló! Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat: A rendezvényekre kizárólag az előre kifizetett belépők jelentenek biztos asztalfoglalást. A jegyvásárlók elfogadják, hogy az eseményen az Andante Borpatika honlapja számára kép- és hangfelvétel készül, amelyen a jegyvásárlók is feltűnhetnek, de ezzel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőség felé. KÉRJÜK, HOGY 18.30-IG FOGLALJÁK EL HELYEIKET ÉS ADJÁK LE RENDELÉSEIKET, MERT AZ ELŐADÁS ALATT NINCS KISZOLGÁLÁS! Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!Amikor még volt megállójuk a fájós lábú nénikéknek... régebbi fotók, egy dedikálás képei (2007):



Cím: 1011 Budapest, Bem rakpart 2.
Tel: +36 1 457 0807
Fax: +36 1 457 0807
E-mail: mail@andante-borpatika.hu
Web:
www.andante-borpatika.hu
Nyitva:
K-Szo: 16:00-24:00
Alapítás éve: 2005
Konyha nemzetisége, stílusa: nemzetközi, magyar
Séf: Lénárt Krisztián
Felszereltség: gyerekszék, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas
Étterem szolgáltatásai: terasz, Wifi hotspot, nemdohányzó, vegetáriánus ételek
Parkolás: utcán
Rendezvény fogadása max fő: 55
Különterem max fő: 20
3 fogás átlagára (Ft): 10000 (drága, baszom)
Bor átlagára (Ft): 300


"KEDVES VENDÉGÜNK!
A bor kedélysimító, bánatlazító anyag, néha az egyetlen földi vigasz az életben. Olyan erő, amely embereket hoz össze. Borpatikánkat olyan helynek szánjuk, ahol beszélgethetünk egymással, ahol átszólhatunk egymás asztalához, ahová szívesen járnak vissza az emberek.

Üzletünkben nem csupán fogyasztói igényeket szeretnénk kielégíteni, hanem sajátos ízlést kívánunk felmutatni. A nálunk kapható borokat nagy odaadással válogattuk, a fajtájuknak leginkább megfelelő pohárban kínáljuk őket. Hidegkonyhánk kínálata is a borokat szolgálja, s a teljesebb borélvezet érdekében lett nemdohányzó vendéglátóhely az Andante Borpatika. Napi ajánlataink sorában gondosan egymáshoz hangolt ételek és italok szerepelnek. Sommelier munkatársunk és a felszolgálók készséggel segítik Önt a választásban.

Nézetünk szerint a jó bor művészet, személyességében csak a zenéhez, irodalomhoz hasonlítható, ezért is látunk vendégül rendszeres fellépőket a pódiumon.

A legtöbb hazai borosgazda számára fontos a tradíció, kevés kivétellel romantikus emberek, istenfélők, hazaszeretők. A velük való megismerkedésre adnak alkalmat rendszeres borkóstolóink.

Köszönjük, hogy betért hozzánk! Észrevételeit szívesen fogadjuk.

Alapító társaim, Tiffán Zsolt és Urbán Dezső nevében is szeretettel köszöntöm Önt az Andante Borpatikában!"


Kapcsolódó bejegyzés: Kovács Ákos buksijának simizése

egyúttal gratulálunk annak az ismeretlennek, aki a "húgyos pinák ingyen fotói" kereséssel került a blogunkra

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Adják vissza! Mindent vissza!

Névtelen írta...

a jo kurvaanyját fideszsegnyalo barom

Névtelen írta...

még jó, hogy nem a villamossíneket szedette fel :)