2010. június 12., szombat

A Bartók Béla út falfirkái

A budaiságukra rátartiaknak: a Bartók Béla út falfirkái. Szlömösödés, igénytelenség, lepusztultság, Molnár Gyula, Wieszt János. Februári képek, azóta a helyzet változatlan (romlott a picsába).

A politikus kiosztott egy nyílt levelet is, amelyet Vásárhelyi Gábor, Bartók Béla zeneszerző jogutódja írt pénteki keltezéssel Molnár Gyulának. Ebben Vásárhelyi Gábor felidézi, hogy a XI. kerületben, a Bartók Béla úton az önkormányzat egy kulturális városközpontot szeretne létrehozni, amelyhez a Bartók nevet akarta felhasználni.

A zeneszerző jogutódja azonban a nyílt levélben egyebek mellett azt írta: "akkor, amikor az újbudai városvezetés jelenlegi legnagyobb frakciójának vezetőjére súlyos korrupció gyanúja vetődik, nem lenne szerencsés, ha Bartók Béla neve, például egy, a tervezett kulturális központ területén lévő üzlethelyiség meghirdetésekor, hasonló gyanúval bármilyen kapcsolatba is kerülhetne, így addig, amíg e helyzet fennáll, határozottan tiltakozom az ellen, hogy a kerület Bartók Béla nevét bármire is felhasználja".





elkövető rosszgyerekek, akiket bizonyára seggbeabuzálgattak már a gonosz felnőttek:

TDF ( HDF ?), ASIO, OMEK, MERS, EVEN, DRC, AREL, DISE, GLK (Korzón/Szentkirályi utca/Oxford Press/Városháza, GWS, ESEK, ALTER + IRDE, DEREK, END, VHS, IDS, BSG, VOE + NOVE + WOKZ, HG (bomba), DC, IDS, ESK, DHS

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A tizenegyben mindig van zacskó a kutyaszarnak és a parkok is gondozottak. Ezen túl a sivár falakat, szürke műtárgyakat öntevékeny akciócsoportok különféle színes ábrákkal teszik barátságossá. Esetleg a latin betűk kreatív variációival próbálnak igazodni a kerület grafomán lakosságának ízléséhez, élhetővé téve ezzel a környéket. Vonzóvá teszik a köztereket, felpezsdítik ezzel az ingatlanpiacot. Igazán hálásak lehetünk ezeknek a lelkes kis városszépítőknek, akik saját költségükön oldják meg nemcsak a korszerű dekorációk kialakítását, hanem áldásos tevékenységükkel hozzájárulnak a tereptárgyak korrózióvédelméhez és az ózonlyuk tágulásához is!

BB írta...

az ózonlyuk tágítása helyett inkább az ánuszuk tágításával foglalkoznának