2010. február 27., szombat

A Raiffeisen lerombolja Budavárát?

Egy mélygarázs építéséhez korábban ásott munkagödör miatt maradt támasz nélkül a budai Várban a Karakas pasa torony délnyugati sarka, amely alól egy mintegy két köbméteres alaptömb szakadt ki - közölte a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH). A hivatal elrendelte "az esetlegesen kialakuló életveszély" megelőzését, illetve felszólította az építtetőt és a beruházót a torony alatti földtömeg stabilizálására. (index)

Budapest, car parking, Cortina fal, Felcsúti Péter, I. kerület, korrupció, Mezős Tamás, Nagy Gábor Tamás, parkoló, Raiffeisen, vár, Várgarázs, Várnegyed, WiPark Garagen AGA labancok lerombolják Budavárát? Az osztrák sógorok és a hazai antifasiszták az ex-munkásőr Felcsúti Péter vezérletével együtt harcolnak a nácinyilasfideszista Várnegyed ellen? A Raiffeisennek sikerülni fog, ami a művelt európéer osztrákoknak és a felszabadító szovjet hadseregnek nem sikerült: véglegesen lerombolni Budavárát?

Mi igaz abból a setét kocsmák mélyén terjesztett pletykából, hogy a Raiffeisen tulajdonában levő legnagyobb hazai közterületi hirdetőcég szándékosan rondítja tele városunkat lerohadt utasbeállókkal és óriásplakát-dömpinggel, hogy a regionális vezető szerepért és a turistákért folyó versenyben esélyünk se legyen Bécs ellen?

További összeesküvés-elméletek a legjobb paranoia-gyűjtőhelyen, a konteo blogon.

Budapest, car parking, Cortina fal, Felcsúti Péter, I. kerület, korrupció, Mezős Tamás, Nagy Gábor Tamás, parkoló, Raiffeisen, vár, Várgarázs, Várnegyed, WiPark Garagen AG
Budapest, car parking, Cortina fal, Felcsúti Péter, I. kerület, korrupció, Mezős Tamás, Nagy Gábor Tamás, parkoló, Raiffeisen, vár, Várgarázs, Várnegyed, WiPark Garagen AG
A Várnegyed lokálpatrióta nyuggerei imakommandókat alapítottak és és éjt nappallá téve fohászkodnak Istenhez a Török kert mélyén, hogy kitartson a Cortina-fal és ne omoljon a mélybe a Budavári Palota (Nemzeti Galéria, Nemzeti Széchenyi Könyvtár, Királyi Kéró etc.). Mostanság vidám kis vízfolyások gyönyörködtetik a szemet és lazítják a hevenyészett támfalat, a lakókocsis őr is jobbnak látta szedni a sátorfáját (vagy milyét) a fal tövéből. Karakas pasa tornyából elégedett kuncogás hallatszik csendes estéken: a tökkelütött gyaurok visszafoglalták a várat, hogy aztán magukra omlaszthassák.


:



Budapest, car parking, Cortina fal, Felcsúti Péter, I. kerület, korrupció, Mezős Tamás, Nagy Gábor Tamás, parkoló, Raiffeisen, vár, Várgarázs, Várnegyed, WiPark Garagen AGA Raiffeisen ingatlancsoport információi szerint a várgarázs elkészültével az önkormányzat élni kíván a behajtás szigorításának lehetőségével. "Az autók végleges és szigorú kitiltása a vár területéről további beruházást is igényelne az önkormányzattól, például új beléptető rendszert" – közölte a Raiffeisen cégcsoport illetékese, aki szerint kapacitásprobléma nincs a várban, az ott lakók részére a parkolási lehetőségek elegendőek lennének. Feszültséget az intézmények, elsősorban a szállodák és az éttermek okoznak. Ennek megfelelően az idegenforgalom igényei a jövőben is csak korlátozottan elégíthetők ki. Ugyanakkor éppen a turisták okozta nyári átmenő forgalom miatt nem ítélhető meg pontosan, hány parkolóhelyre lenne szükség. Nagy Gábor Tamás polgármester korábban arról beszélt, hogy a várbeli parkolási gondok rendezéséhez még kettő, de inkább három garázsra lenne szükség, felhasználva a vár másik oldalát is. (ingatlanmagazin)

4 megjegyzés:

behajto írta...

Taroznak Önnek vgy cégének?
Bízza profikra a behajtást!
KOBRA Követelésbehajtó Kft
0630/262-57-70
kobrakft@citromail.hu

Lesley írta...

Már ideje, de tényleg. Ha leomlott, az egészet bele kell dózerólni a Dunába.
Aztán a Gellért hegyet is. A helyére pedig lakóparkot s plázát építeni mindannyiunk örömködésére!

BB írta...

Drága jó behajtó úr, majdnem blogtörténeti esemény főszereplőjévé lépett elő: majdnem Ön lett az első kommentelőnk, akit cenzúráztunk. Értsd: kibaszni az önreklámját a netes picsába.

Azonban mókásnak találjuk a helyesírási hibáktól hemzsegő honlapjukat, úgyhogy mégsem tesszük, sőt olvasóinkat is átirányítjuk is egy kis röhögésre.

Végezetül egy baráti tanács: óvatosan a mobil és email címek terjesztésével, mert egykettőre magára találnak a direkt marketing és animal pornt hirdető cégek.

BB írta...

"A RÉSZLETEKÉRT HÍJON FEL!"
Maj híjuk.