2010. február 7., vasárnap

Felemás siker a falfirka elleni kampfban

Értelmetlen aluljárók Pesten

Háugye, a tápláléklánc elején állnak a rákkeltő gázokat kipufogó autósok, mögöttük meg a másodrendű állampolgárnak számító gyalogosok. A felszín akadálymentesítve, gyalogostalanítva az autósok számára, a társadalom szemete meg a föld alatt, sportos lépcsőzéssel közlekedhet.

Egy teljesen fölösleges aluljáró Angyalföldön, a XIII. kerületben, a Domus bútorbolt mellett. A letakarított, felújított, antigraffiti bevonattal fényesrem bevont aluljáróban újra megjelentek a teggelő kiscsótányok, felemás a siker a falfirkálók elleni harcban.

Hétvégi világjobbító ötletünk: adjuk oda az önkifejező hülyegyerekeknek az aluljárót, amolyan legál homokozónak, a gyalogosoknak meg zebrát a felszínre.

Feltámadás! Gyalogosok, föld alá kényszerített páriák! Gyertek fel a mélyből, nektek is van jogotok a felszínen közlekedni!!! Szabadságot a világ elnyomott gyalogosainak! Világ gyalogosai, egyesüljetek! Lépcsőzzenek az autók! Etcetera.


Budapest, XIII. kerület, Domus, Angyalföld, Budapest, street art, Hungary, tag, teg, writers, falfirka, vandalizmusDomus Bútoráruház - 1134 Budapest, XIII. kerület, Róbert Károly körút 67, (Lehel utca kereszteződés)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Munkát, kenyeret! Bajnainak kötelet!