2010. február 27., szombat

Fröccs-öntő Dömösön

Dömös, fröccs, étel,  ital,  fröccsözés, étterem, söröző, kocsma, Söröző, Fröccs-öntő, fröccsöntő, Borozó, kenu, Dunapart, Dunakanyar, utca,  evezés, túrázás, vendéglő, restaurant, pub, drink, Dömös, fröccs, étel, ital,  fröccsözés, étterem, söröző, kocsma, Söröző, Borozó, kenu, Duna part, Dunakanyar, csónak, evezés, túrázás, olcsó További eszképizmus, el Budapestről.

Dömös, Fröccs-öntő, kocsma és étterem. Ha vízijárművel érkeztek, akkor bizony gyalogolni kell a célpontig, a falu nem kényeztető étkezési lehetőségeket tekintve. Ott viszont kajapija várja a megfáradt vándort. Az vendéglátóipari egység legjobb pillanata: a neve. (és ne felejtsétek megnézni a Dunakanyart, ha már arra jártok :)

térkép

Oszt egy adott pillanatban (4. ser) Péló belekezdett egy homályos történetbe, ami lassú és alattomos folyású volt, mint a Bodrog, katonatörténetek hiányában az állatorvosi gyakornokságról adomázott, hogy aztán elmesélje a megrendítő találkozását Gézával, a 400 kilós tenyészártánnyal, valamint a fantommal (kis F), mely a sertéstenyészet egyik hasznos kelléke. Egyszer majd mi is továbbadjuk a történetet, ha nem lesznek nők a környéken.

Nincsenek megjegyzések: