2010. február 18., csütörtök

Ön melyik MDF bulát répázná?

Marketinges közhely, h csinos nőcivel (fiúval), kisgyerekkel, kiskutyával-macsekkal növelni lehet egy termék eladásának az esélyét. Szóval ezek a témák kissé már elcsépeltek, kiszáradt agyvelejű reklámszakemberek szoktak vele élni, de az MDF-nek láthatólag nem támadt jobb ötlete. Három cunci mórikálja magát a plakáton, erősen domborítva/pucsítva (hm, az egyik a válla fölött visszapillantva hívogat, szeretjük a metakommunikációs testbeszédet).

Az üzenet megfejtésével nem foglalkozunk, nekünk a baloldali fekete gyütt be, a másik két idétlenke az önöké lehet, ha ma'am Kalapos kisorsolja az MDF szavazók között őket.

MDF, Magyar Demokrata Fórum, kampány, plakátok, lányok,  lány, három lány, szavazás, szexi, szex, csajok, bulák, puncik, választás, válasszon, óriásplakát, billboard, párt, pártok, reklám, street-art, public art, blog, Budapest, Dávid Ibolya, Kalapos, választási kampány, óriásplakátok, 3 lány, lányokkal hirdet

Önnek melyik kellene?




Kapcsolódó: United Colors of MDF (addict), Bede Márton hangsúlyosabb kebleket szeretne, Rosenfeld Koppány viszont előrukkol a megfejtéssel (Kettős Mérce):

"A lényeg a következő. Magyarok vagyunk, demokraták és függetlenek. Miért függetlenek? Mert nincsen pasink, nincsen csajunk. De szeretnénk. Az MDF két plakátja ugyanis egymásra válaszol. A képen látható fiúk és a képen látható csajszik egymást stírölik. Ha az utcán egymással szemben lenne ez a két plakát, akkor talán rögtön le is esne. Amúgy nem nagyon."

Frissítés: ha erős idegei vannak, itt megtekintheti az MDF-SZDSZ kissé fogyatékos benyomást tevő valódi fiataljainak bemutatkozó videóiból kompilált anyagot. Puzsér és bandája fergeteges, odabasz!

8 megjegyzés:

fekete.daniel írta...

A középsőnek extra nagy homloka van, arcáról pedig leolvasható, hogy éppen szorulás kínozza.

BB írta...

hehe, a homlokzsírt elloptam

Névtelen írta...

Itt letölthető:

http://civilkontroll.blip.tv/file/3247537/

vastag és hosszú írta...

sunáznám a baloldali feketét

Névtelen írta...

"A választási küzdelem hasonlatos az ablakpucoláshoz: A mocsok mindig a másik oldalon van."

Névtelen írta...

befingtam

Névtelen írta...

"Kedves Látogató!

A 2011. április 8-án hivatalosan is megalakult, immár működő Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ma az egyetlen olyan szervezet Magyarországon, amelynek tagjai úgy döntöttek, hogy vállalva múltjukat, tanulva hibáikból új néven folytatják politikai munkájukat. Belső megújulásunk természetesen együtt jár külső megjelenésünk átalakulásával is, amelyhez azonban idő szükséges."

http://mdf.hu/index.php?m=e___belepes

BB írta...

miafaszvan?