2011. október 31., hétfő

Alászállás: Kópia kocsma nem csak fotósoknak

‎"ők már boldogok" és hogy "ennek biztosan így kellett történnie". közhelyek halottak napjára. ha menni kell, akkor menni kell. nem vagy férfi, ha még nem próbáltad leszopni magad. nekem mindig megfájdul a nyakam. nem vagy haver, ha nem szopsz le!

Kópia Kocsma
Kópia Kávézó és Galéria

cím: 1067 Budapest, VI. kerület, Terézváros
Zichy Jenő utca 4
(a Bazilika és a Nagymező forgataga között, egy szűkös mellékutcában)

Erős pinceszag, állandóan fotókiállítás, pangás és belterjes vendégkör csócsóasztallal.
(összes kép)

Jenni vagyok 7 éves és halott. Ha>nem küldöd el 15 ismerrősödnek 10 >>>napon belül ezt az>üzenetet, akkor éjfélkor ott fogok állni az ágyad >>>mellett>és meg akarlak ölni. Ha elküldöd, akkor 7 órakor valami jó fog>>>>történni. Valaki felív és azt mondja szeret­

Alapjában véve, p'ch'zarni'chiwkov volt. Ez a gégegyötro szó ritkán használatos a Korongon, kivéve igen jól fizetett, nyaktörő teljesítményre specializálódott nyelvészek, és termé­szetesen a kicsiny lélekszámú K'turni törzs által, akik erede­tileg kitalálták. Nincs közvetlen szinonimája, noha a kamhuli "szkwemt" szó ("az érzés, ami elfog midőn rádöbbensz, hogy az árnyékszék előző igénybevevője elhasználta az összes pa­pírt") az érzés mélységét tekintve határozottan megközelíti. 


A leghívebb fordítás imigyen hangzik: "a hüvelybol kihúzott kard ocsmány kis nesze pont az ember háta mögött pont akkor, amikor az ember már azt gondolta, hogy minden ellenségétől megszabadult".

Kópia

Nincsenek megjegyzések: