2011. október 23., vasárnap

Katasztrófaturizmus 2006, Budapest (video)

Ünnepi Kiadás, I.

2006 október 23, az Öszödi Rhétor és a magyarországi demokrácia legizgalmasabb napjai. Kődobáló rendőrök és más ínyencségek. Az utolsó esély, hogy elkergessük ezt az alávaló politikai-gazdasági "elitet", más néven gengszterek gyülekezetét. Talán még sincs igaza Kertész Ákosnak:

A 79 éves Kertész Ákos a külföldön bejegyzett Amerikai Népszava portálon augusztus 29-én megjelent nyílt levelében ezt írta:

A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!


tekintse meg hangulatos videónkat. Könnyező rendőrnő talpig páncélban (könnygáz, naja), HírTV-nek álcázott TV2-es közvetítőkocsi, kődobáló rendőrök.

inda:


youtube:



Egyébként teljesen nyilvánvaló, hogy a rendőrök eldobált cigarettacsikkekért, szotyihéjért, a turisztikai szempontból frekventált belváros esztétikai összhatását zavaró üres műanyag joghurtospoharakért hajoltak le, s azokat a szeméttárolóba hajigálták. Micimackó lábát belegyömöszölte Róbert Gida kezébe, majd gazdáját maga előtt tolva, fejét a lépcsőfokokon végigkoppantgatva lement a földszintre. (M. T.)

melegen ajánlott: Gergényi Péter Lingammasszázs Klub a Facebook-on

Nincsenek megjegyzések: