2011. október 4., kedd

Animal Police

Október 4. az Állatok Védelmének Világnapja alkalmából szeretnénk egy apró segítséget-együttműködést kérni az általunk kedvelt online felületüktől. Szeretnénk az állatrendőrség megalakulásáért küzdő facebook csoport jelenlegi 3.500. fős tagságát 100.000. fősre duzzasztani. Ehhez az állatok világnapja alkalmából egy rövid toborzó cikk közzétételére szeretnénk kérni Önöket. Együtt TEGYÜNK a jó eléréséért!

 Íme a cikk, melyet október 2-től szeretnénk kb 1 hétig megjelentetni: 

Október 4. az Állatok Védelmének Világnapja Állatrendőrség megalakításáért küzdenek az Állatvédők Magyarország 10 milliós lakossága körében nagyon sok az ember által tartott (az ember felelőssége alá tartozó) gazdasági és hobbi állat. Gyakori a felelőtlen állattartás, a bűncselekményekig fajuló állatkínzás. Az ember kezei alatt sok esetben értelmetlenül pusztulnak a tartott állatok. Az elkövetkező évek felelős állattartói-és környezettudatos polgári átalakuláshoz komoly felzárkóztatásra, ismeretszerzésre, és állatvédelmi folyamatokra van szükség. Meg kell akadályozni, hogy évente 1 millió kutya / macska kerüljön utcára dobásra, meg kell akadályozni a gazdasági állatok durva kizsákmányolását. Világunkat Mi Magunk alakítjuk... Kérjük segítse az állatvédelmi munkát, és csatlakozzon az Állatrendőrség megalakításával szimpatizáló facebook csoporthoz itt: www.facebook.com/AnimalPolice

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Orpheus Állatvédő Egyesület - amikor a spammerek is ráhajtanak az 1%-okra
Az Orpheus Állatvédő Egyesület / Mátrix Közhasznú Alapítvány / Zug, és ki tudja, még milyen összefonódások konstellációjában spammelő 1%-os felajánlásokra hajtó népekről volt már szó. Az NHH annak idején - ha jól emlékszem - el is meszelte őket spammelés miatt. Hogy örülhettek is a támogatók, amikor - gondolom én - a bírságot a támogatásokból kellett kipengetni.

Mindegy, borítsunk is rá fátylat, hiszen miért kellene bárkinek is örökre büntiben lennie egy korábbi botlása miatt? Az Orpheus Állatvédő Egyesület / Zug kiadó(?) / és a ki tudja még hány néven futó bandának ez mit sem szegte kedvét. Ők követték el a "Katicás" spamet is mostanság.

Mondom, az ember azt hinné, hogy ez a Seres Zoltán brigád egy kissé visszavesz, de nem, az előbb említett spam kampányuk után pofátlan módon még az 1%-okra is ráhajtanak: természetesen spamben, ahogyan ők dolgozni szoktak.

Mielőtt rohannál, hogy az 1%-odat nekik add - mert hát az állatmentés nemes dolog (ha ugyan valóban arra megy a felajánlott pénz) - gondolod meg, mi lesz, ha megint kapnak (visszaeső spammerként) egy újabb bírságot? Akkor az történik, hogy az állam visszakapja a pénzt a másik zsebébe, ahelyett, hogy a (nem spammelő) civilek kezébe jutna.

Megoldás? Válassz egy tisztességes alapítványt, amelyik nem spammel, ezért nem is bünteti meg az N(M)HH, és amelyik valóban az állatokra költi a pénzt.

A spam blokkolása egyszerű: tiltani kell az összes 217.65.100.8-ról érkező leveleket. Szégyelld magad, te gerinctelen módon spammelő Seres Zoltán! http://magyarspammer.acts.hu/blog/46/orpheus-allatvedo-egyesulet-amikor-a-spammerek-is-rahajtanak-az-1-okra.html

Névtelen írta...

Nagyon fontos munkát végez az Orpheus, én Nekik Adom az 1%-omat!!!