2011. október 30., vasárnap

Rogán vs BMX: Március 15 tér (III.)

Budapest egyik legjobb tere, mínusz ez a titokzatos célú kitüremkedés, ami alatt teljesen érdektelen római kori romok lapulnak. Oszt egyszer csak felfedezték maguknak a BMX-es meg a gördeszkás komisz kölkök, akik nekifogtak használni, a környező padokon sütkérező nyugdíjasok és turisták nyugalmát zavarni. Úgyhogy kapott az izé egy hangulatos, környezetbe illő kerítést Rogántól, az istenadta, lármás kölkök meg üljenek vissza az internetbe

kerítéssel az izé
Március 15 tér (ilyen volt) 
Március 15 tér (ilyen lett)
Gondoltak a külföldiekre is: Jumping forbidden!
érdekfeszítő antik romok
nem mellesleg:

a tér távoli, bicikliút és hídfő alkotta távoli sarokban elférne egy senkit zavaró BMX/gördeszka koedukált pálya. Talán kevesebb siránkozást olvasnánk a konzerv újságokban, hgy a magyar ifjúság mennyire lepusztult fizikailag, egy háború esetén ágyútölteléknek sem lenne jó.

légifotó az régi/új Márciús 15 térről, lenne hely göripályának
(forrás: legifoto.blogter.hu)

Március 15 tér (II. rész)
Március 15 tér (I. rész)

2 megjegyzés:

Fejes László írta...

Kár volt leszólnotok a római romokat, nem létező ellentétet szítotok. Ezek a dolgok békésen elférnek egymás mellett. Ebből a cikkből sokan majd azt szűrik le, hogy a paraszt bmx-eseket nem érdekli a kultúra, csak a saját hülyeségük. Kár volt!

BB írta...

nem szít ellentétet, az a lelátó/kitüremkedés idiótán néz ki, valamint építeni kellene egy dühöngőt a bicikliút mellé a túlmozgásos ifjúságnak. A semmitmondó, térdigérő romok pedig tényleg uncsik, Nemsokára Vác főteréről jelentkezik halálbrigádunk.