2011. október 23., vasárnap

Jobbik tüntetés, 2011. október 23

Jobbik
Az ember betéved egy Jobbikos tüntetésre, oszt rengeteg ismeretlen barátkozni akar vele, mert látják, h van bora. Persze, tessék, van még a táskámban. Nyert ügy, megnyílnak.

Láttál már kínai temetőt? Hát nincs is, testvér, és tudod miért? Ettél már kínai étteremben? Édeskés volt a hús, mi?


Rendes csávó vagy, bár bringával jársz. Csak a zsidók járnak biciklivel. Én? Tatabányai. Szóval bevallod? Félzsidó? Anyád magyar, apád biciklista? Amúgy rendes fejed van, mi van az üvegedben? Igen, a bocskaim 130 ezer forintba került, tapogasd meg. Igen, azért ilyen vékony és szar az anyag, mert ezt is zsidók készítették Kínában.

Stb.

A műsorzárásként fellépő öregecske Kalapács József is módfelett lehangolta a szemerkélő esőben ázó keménymagot, kézigránát kell. Mellesleg próbáltatok már Budapest turisztikai központjában vasárnap DV kazettát vásárolni?

kapcsolódó bejegyzés: Jobbik majális

A fotó a "Nem tetszik a rendszer" tüntetésen készült

16 megjegyzés:

Névtelen írta...

köcsög!

Névtelen írta...

buzi zsidó

Névtelen írta...

anyádnak írjál hazugságokat, rohadt libsi

Névtelen írta...

jó volt az a bor?

Névtelen írta...

mennyit kaptál a Moszadtól a hazugságaidért?

BB írta...

tanum is van az elhangzottakra. De legalább nem akartak megverni, mint errefelé http://belvaros.blogspot.com/2011/10/hogyan-lettem-zsido-goldwin-bar-deli.html

127,0.0.1 írta...

Október 23. Nemezeti ünnep, a boltok zárva vannak. Aki ennek ellenére aznap akar vásárolni, az vagy aluliskolázott és tudatlan vagy szimplán tájékozatlan és ostoba. Aki pedig ezt egy blogpostban szóvá is teszi, az egy mezei Biiiiiiiiiiirkkkkaaaaa.

Névtelen írta...

belváros blogírója igazat ír, ugyanis együtt voltunk a Bécsi utca környékén, a bor szar volt és anyád buzi

Névtelen írta...

A Jobbik politikailag korrekt vezetőit a Gárda megalakulásával egy-szerre lecserélték. Mai vezetője kétségkívül odaküldött emberke. Vona eredeti neve Zazrivec, s maga a felvett Vona név szefárd zsidó ősökre utal, de ezt nem ismeri fel senki, anynyira idegen a magyar humuszon. A most legmagyarabb párt, a Magyar Gárda tehát szovjet kézben, idegen, zsidó kézben, tehát még csak nem is magyar zsidó kézben van és három fővel képviselteti magát az unióban.

részletesebben itt:

http://www.miep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2513:tovariscsi-hajra&catid=41:hirek&Itemid=63

BB írta...

bort az Október 6 utcában levő éjjel-nappali boltban lehet vásárolni, minden nap este 10-ig. Hihetetlen minőségű fostalicskákat árusítanak az ezer alatti kategóriában, kerüljétek.

Névtelen írta...

Zsidó a Csurka kurva nénikéje és a posztíró, hogy a turul bassza meg a sok zsidaját!

Névtelen írta...

Mit vársz egy jobbikos tüntetéstől? Félművelt, rasszista, korlátolt, visszamaradt ősemberek. Meg akarják váltani a világot, pedig az eltűnésükkel tudnának a legtöbbet tenni az emberiség érdekében.

BB írta...

köszönöm az olvasóknak, megduplázódott az olvasottsága a blognak

BB írta...

Vona Gábor végül mégis elköltözött az óbudai panelból

BB írta...

panelból villába

Névtelen írta...

ugróvillába a duplapicsájú tót závrivec ottbasszameg az iddesannyát!