2011. április 12., kedd

A Kiskörössy halászcsárda Szegeden

Tisza
Kiskörössy Halászcsárda
cím:  6727 Szeged, Felső-Tisza-part
Üzemeltető Oláh Dezső csárdagazda
www.kiskorossyhalaszcsarda.hu/

Ha Ön szereti a halott, de finom halakat megenni, akkor itt a helye. Blogunk egy perc néma főhajtással tiszteleg ezen vendéglátóipari egység előtt.

Étterem a Tisza part árterén, akár bele is áztathatod a halléevésben megfáradt lábaid a folyó tiszta vízébe. A Tisza közelsége bizonyos hátrányokkal jár, időnként méteres víz lepi el az éttermet.

Nekünk a Helyi Kapcsolat mutogatta meg ezen halléspecialistát és ezúton köszönjük. A hallé kiadós és az elvárásainknak megfelelően csípős volt, némi extra paprika adagolása már elővarázsolta a könnyeket és a nyúlos kis zöldet belőlünk. Bár óva intettek a bennszülöttek. Szal óvatosan a csípős adalékanyaggal.

Udvarias pincérek, miafasztmondjakmég, hibát nem találtunk, mindenkinek szeretettel ajánljuk. Hja, vidéken könnyebb jó éttermet találni, mint a lehúzásra szakosodott Budapesten. Valami negatívum, maximális pontszámot csak Isten kap: a sörárak mellett a rusztikus belcsínyt biztosítani hivatott zsúpfedeles sátrak gondolkodtatóak...

Zabáljatok, nép, gyün az Apokalipszis.

korán érkeztünk + válság is van, azt mondják
A csúnya kopasz úr Dávid cimbora, aki nem is zsidó
Kiskörössy Halászcsárda, haltepertő
Made in Tisza
Kiskörössy Halászcsárda, zsúpfedeles sátor
Kiskörössy Halászcsárda, Szeged, harcsa
Baloldalt a 2008-as árvíz felső szintjének a jele

Tisza part


összes kép

+ új, új, új, új: Szeged csoportunk a facebookon, frissen, ropogósan

további szegedségek: Didi Didó Drinkbár + Szeged, már megint: Sallai, Fürst Sándor és a többiek +  Szeged, Belvárosi Halászkert a híd alatt + Szeged, McDonalds, parkoló, néhai közpark + Szeged, Baumax parkoló: szokja a jövőt + rongáljuk meg az óriásplakátokat: tájszépítés Szeged és Budapest között + Szegedi Tesco, Betyáros gyorsétterem + pizzát a Margarétából + szegedi élménytúra: Botkát Budapestnek + IV. Béla szobrának összeszerelése + archeológia: a Kétfarkú Kutya Párt nyomai Szegeden

Nincsenek megjegyzések: