2011. április 3., vasárnap

Sportklub az AGIP kútnál

Cím: 1097 Budapest, IX. kerület, Gyáli út.

AGIP kút, Gyáli út

Valszeg egy sportklub tagjai gyülekeznek itt nap mint nap. Erőteljes felépítés, fejlett rágóizom, kemény nézés.
Kint a parkolóban feltűnő mennyiségű luxusverda, Merdzsó-Bömcsi-Bazinagy Terepjáró szentháromság, némely mellett olyan küllemű sofőrőkkel, hogy a pitbullom visszamenekülne a mamájába.

Beszartam, be hát. Miért ne? Enyém az élvezet.

A gengszterek nem sötét lebujokban találkoznak, hanem benzinkútaknál. Ingyen parkolás, feltűnésmentesen el lehet merülni az állandó forgalomban. Visszafogottan agyas Segg cimbim ifjú és tapasztalatlan pusherként hozzájutott egy nagyobb adag csokihoz, oszt bement a faluszéli kúthoz, hogy a nagymenőknek eladja. A nagymenőknek tetszett a csoki, sőt Seggnek a pakisztáni bőrkabátja is, úgyhogy a cimbinek elment a kedve a bűnőzéstől és most biokáposztát termel az Alföldön.

Bámultak, némán, mozdulatlanul, a kártya megállt a levegőben, abbamaradt a társalgás. Baszki, mintha elfelejtettem volna visszagyömöszölni a szuperszájzost vizelés után. Gáz van, babám, a heréim elkezdtek visszamenekülni a hasüregbe, de mielőtt a záróizmom megadta volna magát, leesett. Négy pasas, közöttünk Rolex a maga 130 kilójával, mely megfelelő magassághoz társul, felkeltette a hasonlóképpen parás gengszterek figyelmét és valszeg konkurenciának néztek. Fogtuk a sört és elhúztuk a bélt.

- Kigyúrt pöcsök, tehát középkategóriás gengszterek ezek - mondta Rolex szakértően és mi bólogattunk.

Nincsenek megjegyzések: