2011. április 25., hétfő

Csepel (1.)Csepel télen:


"halála előtt volt egy ravasz húzása"
Zámbó Jimmy, a Király sírja Csepelen
"Kísérleti autó, mosni tilos"
Csepel jelképe, a víztorony


Vörös Csepel munkáskollektívája nem csak szakmájának mestere, de régóta ismert magas fokú osztályöntudatáról is. Igen nagyra becsülöm azt a megtiszteltetést, hogy Önök Csepel tiszteletbeli törzstagjává választottak. És külön örvendetes számomra új kezdeményezésük mélységes hazafisága és internacionalizmusa. A csepeliek felhívása máris lelkes visszhangra talált a magyar dolgozók körében. A magyar munkások, parasztok, értelmiségiek, kommunisták és pártonkívüliek ehhez a nagyszerű mozgalomhoz csatlakozva hirdetik a felszabadult munka magasztosságát, megsokszorozzák a szocialista Magyarország erejét, és közös, kommunista ügyünk újabb sikereihez járulnak hozzá. (forrás)
Szent Imre tér (nagy méretben)

ESK erre járt
az ilyen kisköcsögökkel fogjuk Gergényi elvtársat etetni, ha győz a forradalom
Csepel varrógép a néhai West Balkánban
Csepel, vadkelet, kemény vidék:
küzdősport az egész családnak, óvodás csoporttal
Büfének álcázott kínai kémközpont Csepelen
proletár utánpótlás, csepeli lázadók vicces fülcimpábavalóval
Kaisers:
csak a kerék rögzítésére alkalmas, nem biztonságos bringatároló
Fióka+Etil, Budapest két legkártékonyabb tegelője
FH - 2009. 03. 31.
Akár három év börtönt is kaphatnak azok a magyar graffitisek, akik a hónap elején betörtek a bécsi metró remízébe és több járművet is a felismerhetetlenségig összefirkáltak. A banda tagjai beismerték tettüket: a büntetés mellett polgári perre is számíthatnak, a károsultak ugyanis behajtják rajtuk a helyreállítás költségét.
A részletekről a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden, sajtótájékoztatón számolt be. A három fiatal nemrég bandába verődött, és néhány hét alatt több száz budapesti épületet rongált meg, köztük védetteket is. A háromfős társaság a budapesti szereplés után március elején Bécsbe látogatott, ahol betörtek a metró remízébe és több szerelvényt is tetőtől talpig befestettek. A szomszédos ország fővárosában körülbelül 3-4 ezer eurós kárt okoztak, Budapesten azonban ennek körülbelül tízszeresét, 10 millió forintnyit. A fiatalokról a bécsi metróban jó minőségű videofelvételek készültek, ezek alapján azonosították őket a magyar rendőrök.

A graffitisekre egyszerre három helyszínen akartak lecsapni a nyomozók, de egyikük sem volt otthon, kiderült, hogy ismét Bécsbe utaztak. A rendőrök kiderítették, hogy melyik nemzetközi vonattal jönnek haza, majd Budapesten, a Kelenföldi pályaudvaron elfogták őket. A fiataloknál 42 festékszóró flakont és más festéshez használt eszközt is találtak. A 18 éves fiatalok a törvény szerint három év börtönre számíthatnak, de a bécsi közlekedési vállalat már bejelentette, hogy polgári peres úton behajtja azt a 3-4 ezer eurót, amennyibe a takarítás és helyreállítás került. A magyar rendőrök munkáját az osztrák követség belügyi attaséja is elismerő szavakkal méltatta a sajtótájékoztatón. (ps: felfüggesztettet kaptak, de már újra rongálják a városunkat)

csepeli boldog egér sajttal és szalámival 
Jedlik Ányos Gimnázium
A munkásállam ellen fellázadtak a munkások,
ki érti ezt
Csepel, lakótelep, emberarcú szocializmus kiskertekkel
klerikális reakció Csepelen
sétány, bennszülöttek, csepeli nép
önrácsozás, közbiztonság, egyéni stíl
színes lakóteleppel egy egészségesebb lakosságért!
színek
itt néked élned és halnod kell

Nincsenek megjegyzések: